Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Véget ért a Vörös Márton Emléktorna

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-01-02 13:28:37

Véget ért a 35. Vörös Márton Teremlabdarúgó Emléktorna. A meghívott csapatok legjobbjai tegnap délután és este az elődöntőkben és a döntőben vetélkedtek egymással.

Hirdetés

Hirdetés

Az elődöntőben a Svebo Kalohírek 4-2-re verték a Kápolna Söröző csapatát, majd a Pedagógus 2-2-es döntetlen után a büntetőket követve 4-3 arányban verte a Dunamenti Juhászokat. A bronzmeccsen a Kápolna Söröző 4-1 mellett állt fel a dobogóra a Juhászokkal szemben. A végső döntőben már a Pedagógus nézett farkasszemet a Svebo Kalohírekkel, ahol rendes játékidőben szintén nem dőlt el a meccs, hiszen 2-2-es iksz született. A büntetőrúgásoknál a Pedagógus gárdája bírta jobban, így 4-3 arányban a Pedagógus lett a 2015-ös Vörös Márton Emléktorna győztese.

Fotó: kalohirek.hu

A rendező Kalocsai FC szokás szerint az idei tornán is kiosztott néhány egyéni különdíjat:   a torna legjobb kapusa a Kápolna Söröző portáját védő Gyuricza Tibor lett, a gólkirályi címet 9 találattal a Svebo Kalohírek gólgyárosa,  Farkas Zoltán szerezte meg, a legjobb játékosnak járó trófeát pedig Balogh Tamás (Pedagógus) érdemelte ki.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó