Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Vége a felkészülésnek, szombaton kezd a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-09-15 13:25:20

A Kalocsai KC felnőtt gárdája július 18-án kezdte a felkészülést, amely vége után szombaton 18 órakor, hazai pályán kezdi a bajnokságot a Komló együttese ellen.

Hirdetés

Hirdetés

 Kolics Jánosék hét edzőmeccset játszottak, amelyből hetet megnyertek, de a tréner szerint ez nem lehet mérvadó, hiszen a csapatok játékereje gyengébb volt a mieinknél. Így volt ez a Kiskőrös elleni meccsen is múlt héten, ahol a mieink teljesítményében is voltak hiányosságok, tudtuk meg Kolics Jánostól.

A Kalocsai KC-nek több nehézséggel is szembe kellett néznie a nyár folyamán. Bár a tavalyi bajnok NEKA egy osztállyal feljebb, az NB I/B-ben folytatj menetelését, és a tavaly újonc Holler visszakerült a megyei versenysorozatba, könnyebb dolga nem lesz Szvétekéknek. Régi-új ellenfél lesz a fent említett edzőpartner, vagyis a Kiskőrös, és új vetélytárs lesz a Dunaújvárosi AC, amely csapatnak soraiban lesz a tavaly még nálunk játszó Virág Roland.

Azonban nem csak Virág Roland távozott csapatunktól. Tóth Laci, a KKC egyik legigéretesebb ifjú tehetsége csak a bajnokság első három meccsét vállalta, míg az ifjak másik kiemelkedő játékosa; Baksaa Gábor "Csöpi" már a felkészülési időszakban sem volt a csapattal.

A nyár elején a KORONAfm100-on is megjelent a hír, hogy a dunaföldvári Holler gólvágója, Pach Alex idén a KKC-t erősíti majd, de az átlövő a szerződés aláírása után visszalépett az igazolástól.

Ha a fentebb olvasottak teremtette körülmények nem okoznának elég nehézséget, Kolics János újabb kiesőkről számolt be rádiónknak:

A fentebb írottak ellenére az edző bízik együttesében és bízik csapata győzelmében is a Komló elleni első körben:

A bajnoki rajtra várják Önt is!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó