Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

VÉGE: 12 játéforduló - óráról órára!

Szerző: Vörös István, – 2011-04-01 13:05:50

Izgalmakban nincs hiány az éterben, hiszen óráról órára kisorsol a Korona zsűrije egy-egy nyertest, aki a 12. születésnapunk 12 próbatételén mérettetik meg.

Akit az óra "hárompróbásai" közül a legügyesebbnek ítél a zsűri, már bizonyosan egy Koronás szülinapi ajándékcsomag boldog tulajdonosává válik, és egy a tizenkettőhöz eséllyel startol az esti sorsoláson a csodáért, amit Kata kollegina az ajándéktáska (és tartalma!!!) mellett a kezében tart...



... melyért ezúton is köszönetet mondunk a SysCorp Számítástechnika és Telekommunikációs Szaküzletnek!

Lássuk eddig hogy állunk!

Óráról órára:

A "Találd meg a dalom!" hármasában Robinak kedvezett a szerencse, míg a "Bújj a bőrébe!" játékban a Korona tiszteletbeli Homér Simpsonját, Henriket ítélték a legjobbnak. A "Tekerd fel!" fordulóban Nikinek hozott szerencsét a Quimby, Koncz Zsuzsa és Lady Gaga triumvirátusa, míg a Paris Hiltonnal szervezett mélykúti randit összehozó Gyuri nyerte a "Győzd meg a celebet!" szituációs játékot.

A legügyesebben halandzsázónak az orosz (kis híján, de inkább mégsem) szinkrontolmácsot, Istvánt választottuk a "Halandzsázz külföldiül!" megpróbáltatásain. Ugyan valamennyien frappánsan megbirkóztak a "Hivatalos nyelvessel", végezetül egy fővárosi on-line hallgatónknak kedvezett Fortuna és a zsűri, Juditnak mellesleg Mészáros Gabriella egykori kolléganőnk személyesen ígérte meg, hogy felviszi az ajándékot Pestre, hiszen őt is oda sodorta az élet.

14:00-15:00 A legnagyobb dumásnak Béla bizonyult az "Oldd meg a problémám!" fordulóban, aki személyesen tett ígéretet Szilvának, hogy 32 millió hangyát gyűjt össze neki és adja át az esti bulin, természetesen a hangyakirálynővel, Leopolddal egyetemben.

15:00-16:00 A "Nyomd a bocit!" vetélkedő győztese, amelyben a telefon nyomógombjaival, tárcsahangokkal kellett eljátszani a Boci, Boci Tarkát, Mónika lett a legkreatívabb "Boci-boci" újragondolással. Őt is várjuk az esti buliba a megérdemelt nyereményért!

16:00-17:00 A nap kétségtelenül egyik legnehezebb próbatételén is átestünk, hiszen az "Április bolondja" játékban András és Györgyi nem volt szerencsés helyen a feladathoz (kiabálniuk kellett, de nem hallotta senki), ám Annamari nagyon merész felajánlásokkal meggyőzte a Kalocsai Mentőállomás egyik munkatársát, hogy tartson vele a 12. születésnapi bulinkba, a Juca Néni Csárdájába, annak ellenére, hogy nős, és nem akar balhét. Annamari még felajánlotta az egyik csábító tippünket is, nevezetesen, hogy meglovagolja a mélynyomót! :-) Nyerte az órát!

17:00-18:00 Ugyan a két József kiválóan árulta portékáját, a "nyolchengeres plüssállatborotvát" és a "napelemes zseblámpát" az "Add el a vackodat!" - játékban, de Kitti verhetetlen volt az "Eu-konform hörcsögtömőkészlettel"! :-) Az ajándékcsomag neki is megvan, a laptop  sorsa ma éjfélkor kiderül!

18:00-19:00 Az utolsó előtti fordulóban jól megénekeltettük a játékosokat - és szokatlanul találónak bizonyult az előre kitalált "Vágd haza a slágerem" elnevezés, mivel a játékosok nem igazán voltak muzikálisak... Tényleg... Ám szövegben és ritmusban, az ebben az órában Rausch Réka, volt kolleginánk által elnökölt zsűri Mariann "Holnap hajnalig"-ját ítélte a legjobbnak! Gratula,  repül az ajándékcsomag, meg az esély a HD-kijelzős Dell Inspiron notebookra!

19:00-20:00 Az utolsó próbatételen fel kellett (volna) szedni Fekete Antit és Mike Szilviát a "Szedd fel a műsorvezetőt"-fordulóban. Zsolt egészen jól rajtolt Szilvánál, de mellélőtt a macska-vonallal, mert Szilvának kutyája van. :-) Aztán jött Gabi, aki meg sem próbálta leszervezni a randit Antival, csak lecsapta a telefont, de megmondjuk őszintén, hogy ezzel ő okozta a legvidámabb pillanatokat az utolsó játékórában! A nyertes viszont Anita volt, aki a csillagokat is leígérte az égről Antinak, szóval viszi az utolsó ajándékcsomagot, és az esélyt a notebookra!

A STÁB ELHAGYJA A FEDÉLZETET - IRÁNY A JUCA!
OTT TALÁLKOZUNK! ,-)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó