Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

\"Van hova fejlődnünk!\" - KKE

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-11-27 13:08:13

Mint arról rádiónkban beszámoltunk, a Kalocsai KE megfiatalított gárdával vágott bele az idei bajnokságba.



A harmadik fordulóban a Nagykőrösi Sólymok ellen állt ki csapatunk, ahol nagyon szoros mérkőzést játszottunk. A sólymoknak az utolsó negyedben sikerült néhány 3 pontost dobni, amely a győzelmet is jelentette vendéglátóink számára. Nagykőrösi Sólymok – Kalocsai KE 86:66.

A Kalocsai Kosárlabda Egyesület a bajnokság negyedik fordulójában a Kerekegyházi SE-nél vendégeskedett. A Lakatos Péter vezette, leginkább a fiatalabb korosztály kiviselőiből álló csapat felszívta magát a három vereség után és nem könnyítették meg a Kerekegyházi SE dolgát. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, akik élvezetes jó meccset játszottak. Az előző fordulóhoz hasonlóan most is az utolsó néhány perc döntött a mérkőzés végeredményéről. Ahol lehet hogy a szerencsének, de leginkább a mozgósított utolsó energiáknak köszönhetően a hazaiak diadalmaskodtak. Kerekegyházi SE – Kalocsai KE 65:55.

November 26-án az ötödik fordulóban a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár KA otthonában lépett pályára csapatunk. Lakatos Péter játékos, edző arról számolt be a KORONAfm100-nak, hogy bár "álmosan" kezdték a játékot a jó képességű megyeszékhelyi város alakulatával szemben, a harmadik negyedre összeszedte magát a csapat. És bár az eredményen változtatni nem tudtak, szépíteni mindenképpen. Az edző szerint van mit tanulni a kalocsai együttesnek (részletekért KATT a lejátszóra!). Mercedes-Benz Gyár KA - Kalocsai KE 80:56.


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó