Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Valóra vált álmok a Fantasztikus Nyárban

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-07-14 20:14:53

Ezerrel döbörög a KORONAfm100 Fantatsztikus Nyár, hogy idén sem maradjon senki nyaratlan! Ezúttal egy tavalyi emelet "tapsoltak vissza", így repetáztunk a víztoronyból és az onnan elénk táruló, leírhatatlan panorámából, a nagy izgalmakat pedig egy jó sütivek kísértük le a Harangvirág Pék- és Cukrászat jóvoltából!

"Egy régi álmom vált valóra", mondták egymástól függetlenül, mégis egybecsengően mai programunk nyaralói. Szigeti Attila, a Kiskunsági Víziközmű Szolgáltató Kft. kalocsai területi ügyvezetőjének segítségével ismét kitárta kapuit az Érsekkertben álló víztorony - a bátrak pedig (ezen sorok tériszonyos írója kivételével) meg is mászták, az FM100-at Kováts Attila képviselte a magasban.

Szigeti Attila a program kezdetén bemutatta, mit is kell tudnunk a több mint ötvenméteres kolosszusról:

Ezután következett a java: a létramászás és a felejthetetlen kilátás. Erről képekkel - a teljes galériát ITT találja - és hangos élménybeszámolóval is készültünk:

A nap a kalocsai Harangvirág Pék- és Cukrászati Bolt vendéglátásával zárult, akik egy igazi nyári ínyencséggel leptek meg bennünket. Hogy ez mi volt, arról Faragóné Horváth Hajnalka boltvezető mesélt:

Élményeben és ízekben tehát nem volt hiány - ilyen egy igazi fantasztikus nyár a'la KORONAfm100!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó