Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Válogatott lett a homokmégyi judoka!

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-03-04 11:41:09

Február 27-én Miskolcon rendezték meg a XIV. EB-MEX Ifjúsági Nemzetközi Judo versenyt, ahol az Ambrus Attila vezette Homokmégyi Kodokan Judo Egyesületet Ferencz Dávid Sándor képviselte, aki -90kg- ban indult a válogató versenyen, ami az ifjúsági Európa és Világbajnokság indulási jógáról is szólt.

Hirdetés

Hirdetés

Dávid most nagyon jól felkészült volt  sorba nyerte meg a küzdelmeit ipponnal, majd a döntőben is nagyot küzdött. A menet első felében uralta a tatamit. Ellenfele egy belsőcomb dobással próbálkozott, ezt Dávid blokkolta és egy gyors kontratechnikával megdobta ellenfelét. Ezt követően tovább folytatódott a küzdelem, mely során Dávid ellenfelét hozták ki jobbnak, így a homokmégyi judoka az előkelő 2. helyen végzett.

A Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület jó hírt kapott a napokban, miszerint a fent említett és nemzetközi versenyen ezüstérmes Ferencz Dávid Sándort, eredményei után a Magyar Judo Szövetség az Ifjúsági válogatott kerettagjai közé válogatta. Ambrus Attila tanítványa így  minden héten   részt vesz a Budapesti keretedzéseken. Így Dávid, következő megmérettetésére, a március 12-ei Zágrábi Ifjúsági Európa Kupára már a válogatott tagjaként utazik.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó