Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Válogatott kerettag lett a kalocsai evezős lány

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-02 09:27:05

A Magyar Evezős Szövetség április közepén, a Velence-tavi Evezőspályán rendezte meg a Kishajós Válogató Tájékoztató Versenyt.

Hirdetés

Hirdetés

A KSE evezősei közül Serdülő korosztályban Takács Nikolett először vett részt válogató versenyen, és a „C” döntő 4. helyén zárt. Ugyanebben a korosztályban indult László Kíra is, aki az előfutam első helyéről, majd a középfutam második helyéről evezte be magát az „A” döntő 3. helyére.

A fiúknál Szalai Andor első éves serdülőként szépen teljesített, összesítésben a 11. helyen végzett. Az ifjúsági korcsoportban  Szalai Szilárd a nagyon erős előfutamában sajnos csak hatodikként ért célba, míg Bocskor Tamás összesítésben 15. helyen végzett. A Tamás-Szilár páros kettesben az 5. helyen hajózott a célba.

A serdülő lányoknál az előző napi elért eredmények alapján ültette egy hajóegységbe a Szövetségi Kapitány a kalocsai László Kírát, valamint a győri Arrabona Evezős Klub versenyzőjét, Fehérvári Esztert. A párosítás remekül sikerült, hisz a lányok az előfutam első helyéről jutottak a döntőbe, ahol magabiztos evezéssel verték a mezőnyt. Az elért eredmény alapján Kíra és Eszter biztos tagja lehet a Magyar ORV válogatott csapatnak, amennyiben Szegeden meg tudják ismételni eredményüket és nyerni tudnak női serdülő kétpárevezősben, ők képviselhetik hazánkat kétpárevezős hajóegységben az Olimpiai Reménységek Versenyén.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó