Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Vakáción a kispályások

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-06-26 12:21:00

Véget ért a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság tavaszi-nyári felvonása.

Hirdetés

Hirdetés

Az első osztályú csapatok utolsó fordulójában a Géder Family – Pedagógus találkozót elhalasztották (ősszel pótolják), míg a másik két meccset megtartották. Itt az első helyen záró Bács-Méh Reptér 8-3-ra verte az 5. Svebo Kalohíreket, míg a 3. Dunamenti Juhászok 5-1-re verték a 6. Szigetfokot. A 2. helyen tölti a nyarat a Géder Family, míg a Pedagógus, amely a Svebo gárdáját 4-2 arányban tudta le, a 4. helyről várja az őszi folytatást.

A II. osztályban élen záró Kápolna 17-2-re verte a 7.  Ződet, míg a 2. helyen az Angyalok töltik a vakációt. A 3. helyre felzárkózó Reál Margi 7-2-re verte a 9. Lujzavárost, míg  4. Bátyai Öregfiúk a nyár utolsó fordulójában kikaptak a 6. Feláldozhatóktól. A 8. Fűszer FC Fajsz bezsebelte a pontokat zárómeccsén, hiszen 8-4 mellett arattak győzelmet az 5. FC TNT felett.

A szenior listán második helyen KiwiSun 3-3-as döntetlent játszott a 3. Kertvárossal, míg az élen záró Öreg Juhászok 14-4-re verték az Üveges Teamet, és 4-2-re a Kertvárost. A Pedagógus, amely a 4. helyen zárt a sereghajtó Nyugdíjas Pedagógust tudta le 17-4 arányban, míg Homokmégyi Öreg Bikák akik a 6. helyen vakációznak 6-5 arányban múlták felül a 7. Kalotransportot. A csapatok innen várják az őszi folytatást.

Fotó: Tamás Ferenc/Kalohírek

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó