Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Vakáción a gyerek? Táborba vele!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-06-09 10:36:31

Kalocsai programok - EBBŐL a kínálatból tud választani

Jövő hét végén a KORONAfm100 I. Retofesztiváljával eldördül a rajtpisztoly, kezdetét veszi a vakáció a gyerekeknek, akik ugyancsak lehetnek még könnyedebbek és egészségesebbek - mondjuk éppen mozgással! A KORONAfm100 Fantasztikus Nyár Zsírégető Olimpiája ne csak a felnőtteknek kedvezzen, íme a nyári táborok Kalocsán és környékén - füleljen csak!

Hirdetés

Hirdetés

Petróczki Dániel, a Kalocsai Úszó és Vizilabda Egyesülettel szervezi a helyi uszoda úszótáborát, ami - és ezt nyugodtan kijelenthettük a KORONAcaféban - a környék talán legsikeresebb gyerekprogramja. Akad azért kiadó hely, valamivel több, mint egy tucat, a több turnusban szerveződő egyhetes táborra. A helyszín és a szervezők a 8-16 óráig tartó felügyelet mellett biztosítják az eszközöket, játékokat, csocsót, napi háromszori étkezést is:

Práger László, a Méhecskék SE fociedzője ugyancsak garantálja a kicsik (óvodás kortól már lehet menni!) szórakozását: három edzővel, napi két edzéssel, gyakorlati és elméleti feladatokkal, ebéddel készültek a gyerekek nyári táborára, amire két turnusban lehet jelentkezni. A szakember azt ugyan nem vette észre, hogy a magyar válogatott eb-szereplése rátett volna egy lapáttal a lelkesedésre, de ha már úgyis indul a kontinensviadal, latolgattuk a nemzeti tizenegy esélyeit. A műsorvezetőnek egy láda söre bánhatja:

 

Szabó Balázs a Gézengúz UKC vezetőjeként ajánlotta a kézilabda utánpótlásnevelés táborát. Elégedetten nyugtázta, hogy az elmúlt években nyári foglalkozásra jelentkezettek között sok tehetséget találtak - ők az egyesületben, majd a kalocsai csapat junior, illetve felnőtt csapatában folytathatják sportkarrierjüket. Az is imádni fogja azonban a játékos, szintén napi étkezésekkel operáló tábort, akinek nincsenek ilyen komoly tervei, csak egyszerűen rajong ezért a sportért:

 

Fekete Antal kollégánk (képünkön az egyik csapattal), aki civilben angol nyelvtanár, a Kids Club kalocsai nyelviskolájának programját ajánlotta, hogy ne kizárólag csak sportokról essen szó. Szerinte a szülőknek mindig kritikus kérdés a nyári tábori étkezés, ezért ennek is szentelt néhány gondolatot. A programjuk amúgy teltházas, ám szívesen fogad várólistás jelentkezőket, hiszen nyáron könnyen közbe jöhet valami a családnak (+36703349012). Nem a legszerencsésebb felütés, hogy a kicsikkel megtanítják-e mi a "YOLO", de végülis jól lendületbe hozta a beszélgetést:

 

Aki pedig ennél egzotikusabb programra vinné gyermekét, ki ne hagyja a keresésből az országosan ismert vadállatbefogó, Both Zoltán ajánlatát. A szakértő gyíkokkal, kígyókkal, egzotikus kisemlősökkel és madárpókokkal készül a szelidi BandáZoo táborra, amelynek során bejárják a Kiskunsági Nemzeti Park Szelidi-tó környékére eső tanösvényét is, megismerve ezt az itthoni állatvilágot is.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó