Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Újraéled a KSE sakk szakosztálya

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-07-14 11:15:01

Tavaly ősszel, a Bükkös Ákos emlékversenyen ötlött fel Kőszegi Ferencben, a Kalocsai SE elnökében a gondolat, hogy újra kellene szervezni az egyesület sakk szakosztályát.

A versenyen 4 volt sakkozónk is indult, ez adta az impulzust. Ezek után régi sakkozókat keresett fel, akik szívesen csatlakoznának az újjáélesztett szakághoz. Mindezek után Dr. Halász Ferenc és Kenyeres Zsolt tanárurak csatlakoztak a kőrhöz, akik szintén támogatták a KSE elnökének ötletét.

Ennek eredményeként június 27-én alakuló ülést tartott a tagozat. A terveknek  megfelelően – öt év után - a megyei I. osztályú csapatbajnokságban tervezik az indulást a 2014/15-ös bajnokságban. A tagozaton Dr. Halász Ferenc segíti Kenyeres Zsolt szakosztályvezető munkáját.

Szintén öröm, hogy olyan neves kalocsai sakkozók térnek vissza mint Magony Tamás, Magony Martin, Nagy Imre, Nagy Lajos, Papp Péter, Kopasz János, Pirisi Károly, Hirsch Ferenc és az ifjú titánok Balázs Gábor, Eltigani Omar, Galambos Menyhért, Kacúr Flórián és Szabó Gergő. Az edzések a Közösségi Házban  lesznek hétfőn és kedden 17 és 19 óra között.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó