Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Újabb éremeső hullott a kalocsai birkózókra

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-04-22 14:58:41

Április 16-án Baja adott otthon a már hagyománnyá vált Popori Ottó emlékversenynek, ahol 130-nál is több birkózó állt tatamira. A Kalocsai SE Birkózó Szakosztályának fiatal versenyzői 14 fővel vettek részt a megmérettetésen.

Hirdetés

Hirdetés

Az eredmény azért dicséretes, mert 12 éremmel tért haza a csapat, ezzel az eredménnyel a csapatversenyt a 4. helyen zártuk. Jakab Rickárdó, Kárász Noel, Esze Bence és Papp Norbert saját korcsoportjukban bronzérmet szereztek, Barna Levente, Agócs Olivér, Balla Levente, Paulin László a dobogó második helyére léphettek fel, míg Elekes Zoltán aranyérmet szerzett.

Szintén súlycsoportjának legjobbja lett Hajnal Amanda, aki egy barátságos mérkőzésen egy fiúval is megmérkőzött, akit technikai tussal győzött le. Kakuk Máté szintén első helyen végzett, sőt Barátságos mérkőzésen a nála egy korcsoporttal feljebbi korosztály győztesével is birkózott, akit a meccs elején malommal eldobott és be is tusolta, így Máté nem csak a saját korcsoportjának győztese lett, hanem meglepte az idősebbeket is. A gyerekek egyik edzője Bagó Tibor is szőnyegre lépett. Meccsei nagyon hangulatosan teltek, hiszen a tanítványai nagy elánnal szurkoltak neki. Minden meccsét az első menet első felében technikai tussal nyerte, így az edző is aranyéremmel térhetett haza.

29 kg-ban Hajnal László, illetve Zsemberi Herman képviselte Kalocsai SE színeit. Laci a 6. helyen végzett, míg Herman a 4. helyet szerezte meg ebben a súlycsoportban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Tabellaelsővel meccsel a KFC


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó