Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Újabb éremarmada a homokmégyi judokáknál

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-03-13 14:39:40

Ezen a hétvégén rendezték meg az idén jubiláló, XX. Solti Tavasz Judo Kupát melyen a Homokmégyi Kodokan Judo Egyesület nyolc judokája állt tatamira a közel 250 versenyző között.

Hirdetés

Hirdetés

A küzdelmeket a diák A korosztály mezőnye kezdte, ahol Bicsérdy Levente , Szőlősi Kármen, derekasan helytállt és csak a döntőben maradtak alul, így ezüstérmet szereztek. Czaga Leila betegség és kisseb kihagyás után lépett tatamira, de így is a harmadik helyen tudott végezni. Majd Barna Martina is betegség után felépülve tért vissza a szőnyegre, döntőt vívót II. helyen végzett.

A serdülők között Kollár Anna Katalin jó judoval, nagy ipponokkal aranyérmet szerzett. Markella Mírának is sikerült a döntőbe jutnia, ahol a küzdelmet 90%-ban irányította egy Wazarival vezetett is, de a végén földharcba keveredtek és az ellenfele egy fojtást vitt be, amit Míra akkor nem tudott kivédeni és feladni kényszerült a mérkőzést. ifj. Ambrus Attila mind megszokott kemény ellenfelekkel vívót izgalmas mérkőzéseket, ahol 3. helyen végzett míg Csatai Gábor a dobogóról lecsúszott, de pontszerző helyen végzett. 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Megvan a KFC első győzelme


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó