Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Újabb akcióban a város diákjai

Szerző: Rumi László, – 2011-10-03 13:24:11

10. alkalommal kerül megrendezésre a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat szervezésében a Sportnap, melynek keretében a fiatalok megállás nélkül 2011 percet fognak közösen sportolni. A program célja a mozgásra, az egészséges életmódra felhívni a fiatalok figyelmét úgy, hogy mindezzel közösségformálást is erősítsék. Városunk fiataljai célul tűzték ki, hogy a jubileumi sportnapon a város lakosságát is aktívan bevonják az eseményekbe, ezért meghirdették a „Kihívások óráját”, amelynek fő mondanivalóját rímbe szedték.

 

„Kihívások órája”

 

Az idei sportnap egyik újdonsága a „Kihívások órája”, aminek kapcsán a szervezők egy nagy játékra invitálják a város cégeit, intézményeit és baráti társaságait, akik 4 sportágban (kosárlabda, röplabda, labdarúgás, vízilabda) maguk választhatják meg, hogy a pénteki, illetve szombati nap utolsó másfél órájában kivel szeretnének örömmeccset játszani.

 

A programrész célja a közös játék és a felnőtt közösségek bevonása mellett a finálé hangulat megteremtése a 10. születésnapját ünneplő rendezvény lezárásához.

 

A kihívásokra előzetes bejelentkezést követően 2011. október 5-én 17:30-kor, nyilvánosság előtt kerül sor a sétálóutcában, ahova a kihívó és kihívott csapatok képviselőit várják a szervezők. A kihívás jelleg megtartása és hangulat fokozása érdekében a kihívó csapatok készüljenek a választott ellenfél kihívására egy pár soros kihívó szöveggel.

Az előzetes bejelentkezéseiket a sportnapkalocsa@gmail.com e-mail címen, illetve a (20) 251 8515-ös telefonszámon tehetik meg a csapatok.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó