Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Túl az év első versenyén a homokmégyi judokák

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-01-18 09:36:07

Az új év első versenyén szerepeltek a homokmégyi judosok Mórahalmán.

Hirdetés

Hirdetés

A versenyt  a legfiatalabbak között, vagyis az U10 korosztályban Ambrus Balázs I. helyen végzett, Tapolcsányi Dorottya pedig a 2. lett, sőt a bírói döntések alapjána  leány korosztály legtechnikásabb versenyzője különdíjat is. Budai Viktor szintén nagy helytállással küzdött, de a döntő mérkőzést nem sikerült megnyernie, így a második helyen végzett.

A nagyobbak között első helyen végezett Fekete Johnny, Szőllősi Kármen, Bicsérdy Levente, aki akkora Ippont dobott, hogy  a korosztálya legszebb dobás végrehajtásáért különdíjat kapott. Ezüstéremmel térhetett haza Vargacz Bence és Markella Míra, akik  a döntőben csak hajszállal kaptak ki. Harmadik lett Harangozó Eszter és Csatai Gábor valamint 4. Czaga Leila és Cserven Ágnes.

Az esemény színvonalát emelte, hogy a 4x-es Európa Bajnok és Londoni Olimpiai ezüstérmes Judo kiválóság Ungvári Miklós is jelen volt a versenyen. A helyezeteknek Ő adta át az érmeket, emellett jó tanácsokkal látta el az ifjú judokákat. A Homokmégyi Judókák büszkesége, hogy Ungvári Miklós is kitűzte ruhájára a homokmégyi sportolók kitűzőjét, amelyet a gyerekek ajándékoztak neki.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó