Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Traffi Hunter: le a büntivel!

Szerző: Gábor János, koronaradio.hu – 2014-01-08 11:00:00

Megfoghatja még a mi közlekedési híreinket is az az alkalmazás, amelyre a mai KORONAcaféban bukkantunk:

A Traffi Hunter okostelefon szoftver magyar fejlesztői nem kis fába vágták a klavitúrát: olyan sokoldalú programot készítenek a kütyükre, amely újraértelmezheti a GPS programok fogalmát: a „Vadász” ugyanis nem csupán a telepített és hivatalosan előre jelzett traffipaxoknál riasztja a sofőrt, hanem a felhasználók által feltöltött helyszíneknél is. A Traffi Hunter ma 120 ezer letöltésnél jár és naponta akár 350 (!) helyszínt is térképre szúrnak a felhasználói. Ezzel még nincs vége - többet az egyik fejlesztő, Borbély Roland árult el ma reggel. Köszönjük neki: párizsi nászútját megtorpantva állt rendelkezésünkre!

Roland elmondta, a traffipaxok kijelzésénél persze tovább megy a program: folyamatosan fejlesztik, és lesz benne kérhető riasztás például akkor is, ha benzinkút, ATM automata, vagy bármi más, a vezetőnek fontos pont közelében jár az autó.

A programról többet ITT olvashatsz, mobilra (egyelőre csak iOS-ra és Androidra) pedig ITT töltheted le (ingyen)!

A Traffi Hunter jól jönne Gábor nevű hallgatónknak is, akit nagy hajkurászás után kaptunk el telefonon. A saját közösségi oldalán minden gyorshajtásának képét közzé tevő srácnak szakmai ártalom a fokozott iram: egy fűszereket forgalmazó cég szállítója - ezért lehet, hogy négy különböző autó is szerepel egyedi, 18 darabos, de még így sem teljes fotógyűjteményében. A többszáz ezer forintra rúgó büntetési tételeket mégis meg tudja mosolyogni, mondván: „ez van”. Azt azért nem állítaná, hogy direkt szalad neki a kameráknak, de valóban kevéssé hatják meg - ahogy a rendőrök is. A feleselésével mondjuk sikerült is többszörösére duzzasztania egy büntetési tételt.

A traffipaxok készítette gyűjteményét ITT nézheted meg!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Íme, 2013 legszexibb nője


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó