Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Történelmi: ilyen lett az ON AIR TETKÓ! +GALÉRIA

Szerző: Gábor János, – 2016-04-29 12:30:26

A kecskeméti Lin-Ink Tetoválószalon mesterei, Szűcs Bálint és Katona Zoltán nagyon kitettek magukért a mai KORONAcaféban: alig fél óra alatt berendezkedtek ahhoz, hogy kivarrják Zsoltot, aki hajszállal, de megnyerte a múlt heti közönségszavazást. A hallgató nem minden feszültség nélkül érkezett a stúdióba, nem sokkal hét után, párjával, Évivel, aki lélekben támogatta.

Hirdetés

Hirdetés

Zsolt és Évi izgatottan várta végig az előkészületeket és hallgatta Bálintot, aki hatalmas kalandnak tartotta, hogy rádióstúdióban, élőben tetoválhatnak. Saját maga ugyan bevallotta, hogy még nagy mennyiségű és méretű tetoválásai ellenére is rosszul tűri a tűt, de mégis bátorította Zsoltot, aki szerinte nagyon érzékeny területet választott a jobb mellével. Az évekig érlelődött családi címer nyilván nem mehetett fel minden fájdalom nélkül.

 Zsolton arcán látszott a "para" és a hangján is hallatszott, hogy izgul. :)

GALÉRIA az ON AIR Tetkóról ITT!

Bálint, aki egyébként Linett nevű kislánya után nevezte el Zolival közösen működtetett szalonját Kecskeméten, nagyon sokat elárult arról, hogy miért örül a tetoválás mind szigorúbb szabályozásának. Gondolta volna, hogy van, ahol egyenesen csonkításnak minősíti a törvény, ha 18 év alatti személyen végzik el?! Egyébként Magyarországon is korhatárhoz kötött. Hopp, Zsoltot nem ellenőriztük, de megnyugtatott minket, hogy nagykorú.

Lévén ő maga nem látta a folyamatot, ugrattuk Zsoltot rendesen: igyekeztünk elhitetni, hogy a választott címer helyett csillámpónit kapott. Mondjuk, a tű alatt, nem annyira sikerült megőriznie a humorérzékét.

Nem úgy Bálintnak, aki a Lin-Ink szószólója maradt a műsor végéig. Bár Szilva és én tuti nem csapunk fel tetoválómesternek (ezért jár nekünk a köszi :) ), de az biztos hogy rengeteg dolgot megtudtunk a tetoválás művészetéről.

Most mondja azt bárki, hogy nem volt profi az egész:  halálos pontossággal, 10-re kész volt a tetoválás!

A Lin-Ink még búcsúzóul megtoldotta a műsort: Bálint és Zoli felajánlott 5 db 20 százalékos kupont a stúdiójukba. A sorsuk a jövő heti KORONAcafékban dől el...

Köszi Srácok!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó