Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Tornászaink bronzba öntötték a Fazekas Kupát

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-05-11 14:20:53

Április 24-én rendezték meg Kiskunhalason a XV. Fazekas Kupa tornaversenyt. A kalocsai csapatok az általános iskolák között mérték össze tudásukat.

A kisebbek, a Fényi Gyula Ált. Iskola csapata az I. korcsoportban három gyakorlatot mutattak be, az egyik gyakorlat gimnasztikai elemeket tartalmazott, a másik hagyományos talaj-elemeket. A harmadik szeren ugrásban is eltértünk a régi megszokottól. Itt két dobbantóról homorított felugrást mutattak be a tornászok. A másik csapatunk, a szakmári tagiskola sportolói a III-IV. korcsoportban, a „B” kategóriában indultak. Ebben talajon, gyűrűn, és szekrényugrásban küzdöttek a tornászok. Mind a két csapat a harmadik helyen végzett. Így jelképesen mondva, maguk számára bronzba öntötték a Fazekas Kupát. A fiatalokat Botos János és Csóti Sándor készítette fel, Kapitány Richárd és Tompai Gábor testnevelős segédletével.

Eredményeink nevesítve: I. korcsoport „A” kategória: 3. helyezett: Kalocsai SE  - Fényi Gyula Általános Iskola csapata (102,4 p.) Csapattagok: Andrékovics Balázs, Rakiás Zalán, Nagy Marcell, Vörös Balázs Máté (Kertváros), Markó Balázs, Markó Benedek (Szakmár).

III-IV. korcsoport „B” kategória: 3. helyezett: Kalocsai SE – Fényi Gyula Általános Iskola Szakmári Tagiskola csapata (101,4 p.) Csapattagok: Jakab Nándor, Icsei Lajos, Sipos Előd, Kovásznai Péter (Szakmár), Zahorecz Áron (Nagyasszonyunk K. I.)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó