Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Tornász csemeték találkoztak Kalocsán

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-01-30 12:35:02

Január 16-án rendezték meg Kalocsán, a Nagyasszonyunk Köznevelési Intézményben a tornászok első hazai versenyét, az Alapfokú Városkörzeti Döntőt.

Az alapfokú versenyeken azok a tanulók indulhatnak, akik a sportágban nem igazolt versenyzők, illetve 18 hónapon belül nem vettek részt szövetsége versenyeken. Az iskolák azon tanulói, akik megfelelnek a kiírásnak hat fős csapatokban küzdöttek.

Az I. korcsoportban a Kunszt József Általános Iskola vegyes csapata lett a legjobb, míg mögöttük, a dobogó második fokán a házigazda, Katolikus Iskola A illetve harmadik helyen a  B csapata végzett. Egyéni versenyben az Eperföldi tagiskola tanulója Havasi Laura végzett, második lett Ádám Patrícia, harmadik pedig Mezei Evelin.

A második korcsoportban a  Katolikus Iskola lett az első, a Kunszt József Általános Iskola összevont csapata pedig a második. Az egyéi versenyben Pintér Eszter végzett a dobogó harmadik fokán, ezüstérmes lett Izsák Lili, a korcsoport legjobbja pedig a szakmári Csóti Petra volt.

A III. és IV. korcsoportban a foktői általános iskola lett a harmadik, a második helyen végzett a szakmári tagiskola, míg a dobogó legfelső fokára a házigazda katolikus iskola csapata állhatott. A lányok egyéni versenyében harmadik lett a szakmári Szappanos Alexandra, ezüstérmet szerzett Izsák Bernadett, a korcsoport legjobbja pedig Vida Janka lett.

A fiúk I. korcsoportjában a Kunszt József Általános iskola vegyes csapata végzett az élen, a második pedig a versenynek otthont adó katolikus iskola lett. A korcsoport egyéni versenyében harmadik helyen végzett Romsics Benett, ezüst érmes lett Szép Adrián, a dobogó legfelső fokára pedig Kovács Martin állhatott fel.

A II. korcsoportban szakmári siker szüetett. Csapattagok: Marosvári Ármin, Kürtök Adorján, Szappanos Richárd, Horváth Sándor, Icsei József, Bukricz Erik

Egyéniben: 1. Marosvári Ármin, 2. Kürtök Adroján, 3. Szappanos Richárd.

A szövetségben versenyzők eredményei:

Lányok I. korcsoport: 1. Fekete Lizett 18,1 p. Nagyasszonyunk K. I.

II. korcsoport: 1. Farkas Dorina 28,05 p. Nagyasszonyunk K. I., 2. Tesch Lorina 27,55 p Eperföld, 3. Mádi Lara 27,4 p. Nagyasszonyunk K. I.

III-IV. korcsoport: 1. Gubányi Gitta 27,7 p. Nagyasszonyunk K. I., 2. Izsák Anna 27,2 p. Nagyasszonyunk K. I.

Fiúk I. korcsoport: 1. Andrékovics Balázs 26,3 p. Kertváros, 2. Tesch Dominik 25,3 p. Eperföld, 3. Sziráki Szilveszter 24,6 p. Kertváros.

III-IV. korcsoport: 1. Matos Balázs 27,9 p. Nagyasszonyunk K. I., 2. Zahorecz Áron 27,3 p. Nagyasszonyunk K. I., Princz Barnabás 27,3 p. Eperföld, 3. Kornóczi

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó