Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Tíznél is több érmet hoztak karatékáink a diákolimpiai döntőről

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-03-10 13:05:05

Az idén ismét rekordszámú nevezett között álltak tatamira a karate diákolimpián, ahol három régió csoportjaiban, Várpalota, Debrecen, Szentes, városaiban immár 1130 utánpótláskorú versenyző küzdött az országos döntőbejutásért. 

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai SE Ciglédi úti Karate edzőteremben 9 általános és középiskola tanulói 21 fővel készültek a diákolimpia kvalifikációs versenyeire melyeket követően az országos döntőben tizenketten léphetett dobogóra. A legeredményesebb iskola a Kossuth Zsuzsanna és a kalocsai Dózsa volt. Junior korcsoportban Dicsa Dorina I., Jagicza Bence II., Kis Balázs Gergő III. és az ifi lányoknál Kupsza Klaudia szintén harmadik lett.

A Szent István Gimnázium Tanulói közül az ifjúsági lányoknál Mészáros Lili II., míg a junior nőknél Szűcs Luca III. helyezést ért el.

Általános iskolák kategóriájában a Belvárosi általános iskola gyermek korcsoport Bagó Flórián Zsolt ezüst Bagó Larion aranyérmet szerzett.

A Kertvárosis Bessenyei Réka szintén egy ezüstéremmel gazdagodott. A diákolimpia döntőjében az eperföldis Kozma Patrik III., a katolikus intézmény tanulói, Szabó Szonja és Salacz Marcell szinté harmadikként végzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó