Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Tíz millát is megér a sportereklye, Dani mégsem adja senkinek

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-09-07 10:50:13

A 9 éves Dani kecskeméti kissrác, egy éve focizik, kedvence a világ első számú labdarúgója, Cristiano Ronaldo. Ebből ugye még semmi különlegeset nem sejtesz? De folytassuk: Naná, hogy Dani rávette a családját, hogy menjenek el a Portugália - Magyarország VB selejtezőre, hogy élőben lássa a sportlegendát. Erre sem kapod fel a fejed, hiszen rengeteg focistapalánta álma, hogy lássa a példaképét,ugye? A meccs és az edzés kezdetekor még kis hősünk sem gondolta, hogy a meccsen életre szóló élményben lesz része. CR7 kiszúrta a kisfiút a tömegből és odaadta neki a melegítőjét. Daniék még fel sem fogták a történteket, amikor már 10-12 milliós ajánlatokkal kezdték bombázni őket a Ronaldo-gyűjtők. Szilvi, Dani édesanyja a KORONAcafé-ban mesélt az ereklyéről és annak sorsáról.

Hirdetés

Hirdetés

Gyöngyösi Szilvit, Dani édesanyját telefonon értük utol. Szilvi elmondta, hogy a mai napig nem tudják, hogy a világsztár miért pont az ő kisfiát szúrta ki, de ez számukra örök élmény marad... Ami eztán következett, azt már inkább elfelejtenék. Pillanatok alatt hatalmas tömeg gyűlt össze körülöttük. Az újságírók és fotósok gyűrűjében néhány CR7 gyűjtő is ott volt, akik egy autó, sőt egy ház árát is kínálták az ereklyéért cserébe.

fotó:kesport.hu

Természetesen Szilviéknek eszük ágában sincs eladni a melegítőt! Az édesanya azt is elmondta, wellness hétvégétől kezdve egészen a több mint 10 millió forintos ajánlatig, szinte mindent kínáltak nekik, de kisfia valóra vált álma NEM ELADÓ!

fotó: hvg.hu

Az életre szóló élményről, CR7 mezéről és persze Daniról, - aki most a világ egyik, ha nem a legboldogobb kis focistája - Szilvi mesélt a KORONAcafé-ban:

 A pillanat, amikor Ronaldo Danira mutat, majd odaadja neki a melegítőt:

És íme, Dani is belebújt példaképe melegítőjébe! Kívánjuk, hogy egyszer Dani saját mezéről is így tudósítsunk! :)

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó