Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Timberlake lehet Elton John az életrajzi filmben

Szerző: Gábor János, – 2012-01-03 12:50:17

Elton John a minap nyilatkozott a készülőfélben lévő életrajzi filmjéről, amely kapcsán a közeljövőben egyre több információt csepegtetnek majd ki. Az angol énekes szerint már rendezőt is találtak, aki a pletykák ellenére nem a zenés filmekben már rutinos, a Moulin Rouge-t is jegyző Baz Luhrman lesz, mivel ő túl elfoglalt, ám így is több direktor mutatott érdeklődést a projekt iránt.



Ami viszont a főszereplő személyét illeti: "Van egy kívánságlistám." - mondta Elton az L.A. Times-nak. "A legelső név rajta Justin Timberlake, aki korábban David LaChapelle Rocket Man-videójában engem játszott, és elképesztő volt."



Az előkészítés fázisában lévő moziról azt is elmondta, hogy eddigi karrierjének dalai mellett újak is lesznek benne, és hogy a forgatókönyvét a Billy Elliot írója, Lee Hall készíti, aki amolyan szürreális megjelenítésben képzeli el az alkotást, az egyszerű elmesélés helyett. A film forgatókönyvét most tökéletesítik, aztán indul a casting, úgyhogy lehetséges premierdátumokkal egyelőre nem tudok dobálózni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó