Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Tilos a rozmártorma és a péniszhez kötött kakas

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-05-06 10:41:56

A jó, a rusz és a baromfi történetei a KORONAcaféban

Olyan önkifejezésről kaptunk hírt ma reggel, hogy a fa.. adta a másikat: Steve Cohen előadóművész-jóistentudjakicsoda úgy döntött, hogy rém vegyes identitásának (meleg, fehér, zsidó, dél-afrikai férfi Franciaoszágban) hangot adva kakast köt a péniszére, és madárjelmezben táncot lejt vele az Eiffel-torony lábánál. Első fokon elítélték, pedig senki (!) nem jelentette fel. Vajon ennyire edzettek a párizsiak?

Steve Cohen, ügyvédjével, az ítélethirdetés után:

Előszedtük a leghíresebb „ruszt” is, aki most biztosan Vlagyimir Putyin. Az orosz államfő aláírta azt a törvényt, amely gyökerestől kiírtja országának médiájából, valamint mozijaiból és színházaiból a káromkodás minden nemű formáját. A művészet érdekében megvédtük az anyázást, mert igenis vannak olyan helyzetek, szövegkörnyezetek, amelyekben elengedhetetlen. Közben azt is kutattuk, mi az a rozmártorma, amelyet a tilalom minden más argó szóval együtt átad a múltnak az oroszoknál:

Kis híján hülyén haltunk meg, de a műsor végére csak kiderült, hogy melyik magyar szitokszóval egyenértékű a rozmártorma, amely az állat pénisz-csontja. Ja, és vitán felül kiderült: neki van a világon a legnagyobb (alább a tudós is jól meglepődött):

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó