Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Tetten értük a képviselőt

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-04-22 10:18:42

Hova tolta a szerszámokat korán reggel Bolvári?

A Föld Napján a zöldházakról, rosszul értelmezett szelektív hulladékgyűjtésről és környezetbarát technológiákba fektető sztárokról (Leonardo DiCaprio, Kevin Costner, stb.) volt szó, mivel ez azon kevés világnapok egyike, amelyek tényleg hivatalosak, és van is értelmük. Az ENSZ ilyenkor tart pl. közgyűlést, amelyen a minap Áder János is felszólalt. Van persze, aki ott teszi a magáét, ahol él. Például a Kalocsai Gerillakertészek tagja, Bolvári Ferdinánd.

A kalocsai városatyát „rajta kaptuk”, ahogy szerszámokat tol egy kocsin, a Negyvennyolcasok terén. De hova igyekezett velük, korán reggel?

hirdetés

hirdetés

A Kalocsai Gerillakertészek különleges akciót hirdettek a Föld Napjára: a Szent István Gimnázium régi és mai diákjaival, valamint a Kalocsai Önkormányzattal karöltve eltakarítják az Ifjúsági Ház évekkel ezelőtt lebontott betonfalának maradványait. A szétzúzott építmény jó ideje csúfítja a belváros egy részét; mostanra viszont sikerült elintézni a takarítást, az elszállítást, valamint a törmelék elhelyezését (ennek költségét vállalta magára a városvezetés nevében dr. Bálint József polgármester).

Ferdinánd megállt egy szóra – tessék, így kell társadalmi munkában hasznossá tennie magát az embernek:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó