Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Téged is vár a Part!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-14 11:27:00

Amikor ma hajnalban belecsaptam a Reggeli Gyorsba, már kétség sem fért hozzá, hogy ez egy újabb gyönyörű, napsütéses nap lesz a Szelidi tó nagystrandján. A kora reggeli nyugit kövesse pezsgés délután! A Svebo Gumiszervíz szépen kidekorálta a strandröplabdapályánkat, amely már eddig is egyedülálló: közel és távol az első kihangosított terep, reflektorokkal, úgyhogy sötétedés után sem kell leállnod - üsd a bőrt a Korona Parton, aláfestésnek meg hadd menjenek a legjobb uralkodó slágerek!



Na, ez meg itt az egyik kedvencem! Laza koleszhangulatban élő pasasként eddig a nyárig nem értékeltem eléggé a kertészeti csodákat, de idén nagyon adom a virágágyásainkat, és a tavaly ültetett tujákat, amik kezdenek felcseperedni. Így fest a Korona Café terasza:



Ha vége a melónak / sulinak, én a helyedben beülnék egy lére a napvitorlák alá, aztán taposnám a homokot a Svebo Strandlöplabdapályán... Ha munkahelyen nézed a képeket, akkor idedobok még egyet a végére - az enyém így néz ki reggel 8-kor (nem szemétkedésnek szánom, csak csábítalak a Partra) :



Szerencse? Igen! Legyen részed benne! A Korona FM100 ebben a szelidi látványstúdiójában keveri Neked a legjobb nyári slágereket - Te csak lógasd a lábad nálunk!



Pénteken pedig kapkodd szaporán: első Retrofesztivál, a Korona FM100 lemezlovasaival: Német István, Fekete Anti és Sztakó Szabi, illetve újra a fedélzeten: Tóth Imi! Kollégáim erősítést is kapnak: Dévényi Tibi bácsi személyében igazi fesztiválhangulat lesz most pénteken a Korona Parton - pláne, hogy néhány pontos labdán EFOTT-hetijegy lesz! ;-)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó