Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Te döntöd el melyik koncerttel nyit a Korona LIVE!

Szerző: Gábor János, – 2011-05-05 11:19:33

Régóta dédelgetett álmunk válik valóra: jövő péntektől elindul a Korona LIVE, a műsor, amelyben teljes koncerteket tűzünk műsorra, és péntekenként hallhatod majd, a Péntek Esti Randevú után, 22 órától! Ez a Korona Part június 17-i nyitásáig lesz így, hiszen a nyári szezonban szünetel a Randi, így akkortól este 8-tól idézheted fel az igazi nagy élő bulik hangulatát!


A repertoárban mindenféle műfajból, korszakból válogatunk majd, mert a változatosságból nem adunk alább a koncertek kapcsán sem! Ha van nem konkrét elképzelésed, hogy milyen stílusú koncerteket szeretnél hallgatni, ne késlekedj megírni nekünk a Korona Rádió Facebook-oldalán! Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal teljesül is a kívánságod, viszont annak örülünk, ha képet adsz arról, mit hallgatnál szívesen, és mi igyekszünk a lehető legjobban a Te ízlésedhez igazítani a Korona LIVE-ot is!

A szerkesztők csaknem ölre mentek, hogy melyik bulival kezdjük a műsort május 13-án, ezért inkább Rátok bízzuk a döntést egy gyors rögtönzött szavazáson - keresd a jobb oldalon - 8 óránként újra bökhetsz!

Mivel startoljon a Korona LIVE?

1., Kispál és a borz - Napozz Holddal Búcsúkoncert, Sziget, 2010.



Már most kérek egy Kispál-dalt!

2., Madonna - Sticky & Sweet Tour, Buenos Aires, 2008.



Már most kérek egy Madonna-dalt!

3., ABBA Live - London, Wembley, 1979.




Már most kérek egy ABBA-dalt!

A szavazatokat most csak rövid ideig várjuk, vasárnap délig, utána eredményt hirdetünk, és indulnak az előkészületek! Teljes koncertek, minden pénteken este, az FM100-on, a Korona LIVE-ban! START: 2011. május 13. péntek, 22 óra!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó