Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Tavalyelőtti bajnokot vertek a kalocsai röpisek

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-11-28 14:00:00

A Kalocsai SE női röplabda szakosztály az NBII-s bajnokságban a Vasi Sport Akadémiát látta vendégül. Nehéz meccsre számítottunk, ahol bármennyi pont megszerzése sikernek számít, hiszen a tavaly az NBI-t is megjárt csapat visszatérve NBII-be, igen kemény ellenfél.

Kellett egy kis idő mire csapatunk játéka beindult, Sztupovszki Anett nyitásaival 8 pontot szereztünk, ami megalapozta a továbbiakat. A második játszmában Szigeti Annáék pontos nyitásokkal bizonytalanították el az ellenfelet, így biztosan nyertük a második szettet is. A harmadik játszmában aztán rendesen megtorpant a játékunk, elsősorban nyitásban estünk vissza, ami viszont a vasiak játékát segítette megérdemelt volt a szépítésük. Kérdés volt, hogy sikerül-e felállni. Hamar látszott, hogy nincs nagy baj a hullámvölgy után. Hétpontos előnyre tettünk szert, amit a vendégek csak izzadtságos munkával tudtak csak ledolgozni a szett finiséhez érve. Olyannyira sikerült nekik, hogy már csak két pontra voltak az egyenlítéshez, ám ekkor a kalocsai lányok egy utolsó nagy lendületet véve fordítottak, megnyerték a szettet és ezzel a mérkőzést is, így a bravúrnak számító három pontot begyűjtve.

Ezt a sikert ez alkalommal nem bírta megismételni a KSE junior gárdája. a fiatalok sima, 0:3-as vereséget szenvedtek. Javítani vasárnap fél kettőkor lesz lehetőségük, amikor a mieink a Közgáz együttesét fogadják majd.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó