Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szilva sikít - offroad autóban akcióztunk +VIDEÓK!

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-09-01 12:01:23

- Ilyen még nem volt vol.1 - Teszteltük a havi fődíjat, amelyet napi játékainkban nyerhetsz meg,

- Ilyen még nem volt vol.2 - OffRoad autóból élőztünk, és hallgattuk, ahogy Szilva sikít,

- Ilyen még nem volt vol.3 - Kolleginánknak visszajátszottuk, hogy megbizonyosodjon róla: IGEN, hallottuk, hogy végigsikította az egészet.

Hirdetés

Hirdetés

Összekötöttük a kellemest a hasznossal! Először a stúdió nyugalmában bemutattuk azt a Sony akciókamerát, amelyért egész szeptemberben játssz a KORONAfm100 napi játékaiban; a Fütyülősben, az Idézetvadászban és az Időcsatornában. A közel 100 ezer forint értékű, nagggggyon menő kütyöt, a Trinit Műszaki Szaküzlet ajánlotta fel. Kübler Lacival először helyre tettük, mi a különbség a GoPro sportkamera és az akciókamera között. Laci azt is elmesélte, hogyan pörög fel nem csak egy extrém sportoló, hanem egy horgász is, aki ilyen akciókamerát használ pecázás közben...

Aztán jött a TESZT! Egy ilyen kamera nem minden nap van az ember kezében és ha már volt lehetőségünk, naná hogy teszteltük. (Nyugi, nem azt a kamerát, amit majd Te nyersz meg, az original állapotban, bontatlanul vár Téged a stúdióban). Két GoPro kamerát kaptunk a hónunk alá...

Ma, éjszakai futamokkal startol a Bács-Trophy OffRoad Bajnokság kalocsai fordulója, így hát adta magát, hogy nem mindennapi körülmények között, a verseny egyik pályáján szemléltessük, milyen (utánozhatatlan, felülmúlhatatlan, sikítozással teli :) ) pillanatokat rögzít egy ilyen kütyü. Kolleginánk, ha már ehhez öltözött (jah, nem), beültettük Gábor mellé, aki "Döbrögi" névre hallgató járgányán vitte Szilvát egy körre a verseny normál pályájában. 

Laci Döbrögi szélvédőjére és a fülkébe is elhelyezett egy-egy kamerát, hogy végigkísérhessük a pályát, de munkatársunk sikítozásáról se maradjunk le...mert sikítás....az volt :) Szilva nem kímélte sem Gábor, sem a hallgatók fülét, mert természetesen végig adásban volt:

 

Az indulás pillanata :)

Ééééés íme, a videós bizonyíték is, hogy Gábor nem ment neki a fának, hiába látta úgy "csendes" utasa... akinek nem mellesleg csukva volt a szeme:

Köszönjük a videót és a játék támogatását a Trinit Műszaki Szaküzletnek

"Egy pacsi Gábornak, amiér vigyázott rám - Szilva :)"

Néhány perccel a dombra fel, dombról le, dombra fel, dombról le után már vigyorgott

 Számtalan ima után Szilva adrenalintól felpörögve, kaján vigyorral ért vissza a stúdióba. Első kérdése ez volt: "Lehetett belőlem hallani valamit?" Jani megmutatta neki, hogy igen, akármennyire is lehetetlennek tűnt, a gépszörny hangját kolleginánk simán túlüvöltötte - ahogy azt Te is hallhattad a KORONAcafé-ban. Így reagált Szilva, amikor visszaérkezése után ezzel szintén ÉLŐ adásban szembesítettük:

 

Mi ezt hoztuk ki az kamerából, most TE jössz!
Nyerd meg a KORONAfm100-on!

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó