Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szilva bevonult a rendőrségre

Szerző: Gábor János, – 2013-04-24 10:54:47

Ma megültük a Magyar Rendőrség Napját, két okból... Egyrészt, mert ilyen tényleg van, és a hatóságiak számára valóban piros betűs ünnep (nekik még munkaszüneti napot is jelent), másrészt pedig azért, hogy az egyenruhásokról ne csak a bírság meg az igazoltatás jusson eszünkbe, lévén a személyes biztonságunkat szolgálják. A különleges nap azért is jelentős itt helyben, mert a Kalocsai Rendőrkapitányság 1995-ben e napon kapott kitüntetést a várostól, amiért a megye legeredményesebb kapitánysága lett abban az évben.



Mivel ajándékozzuk meg a rendőröket? A kérdés legalább annyira feszítő, mintha születésnapi meglepetést akarnánk előkészíteni valakinek, akiről fogalmunk sincs, hogy mire vágyik. Ezért le is egyszerűsítettük a megoldást: úgy voltunk vele, hogy a munkanapot reggel 8-kor záró éjszakai ügyeletnek, illetve az éppen érkező váltásnak kedveskedünk, legalább némi reggelivel és frissítő kávéval... A meglepetést Szilva tálcán kínálta (telefonon adásban is közvetítette az eseményeket, ettől a pillanattól - hallgasd meg a cikk alatt!):



A rendőrség épületében "objektumvédelmi" okokból nem fotózhattunk, de eláruljuk: odabent sikerült kellemes meglepetést szereznünk Tamásnak és Beátának, akik egész éjszaka dolgoztak - rajtuk kívül a reggeli váltás is díjazta a kávénkat. Mivel a szolgálatban lévő ügyeletes tisztek hivatalos engedély hiányában nem nyilatkozhattak nekünk, persze felhívtuk Répási Tamásnét, a Kalocsai Rendőrkapitányság sajtószóvivőjét. Rózsa a Magyar Rendőrség Napjáról beszélt kicsit, és elárulta, hogy ő, a maga szabadnapját feláldozta a nagytakarítás oltárán - épp egy létráról cibáltuk le a hívásunkkal (KATT a második lejátszóra, alább!)...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Újabb birkózó sikerek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó