Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Szilasi Flóra ismét az élmezőnyben!

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-10-07 12:38:19

Október 6-án Kiskunmajsán rendezték meg a II. Majsa Kupa Asztalitenisz Újonc Versenyt, ahol szerbiai és magyarországi egyesületek majd’ száz játékosa állt asztalhoz.

A KSE Asztalitenisz Szakosztályából Haász Kevin harmadik helyen végzett. Vida Zolta a továbbjutást jelentő második helyért játszott mérkőzésen 3:1 arányban alul maradt dunaújvárosi ellenfelével szemben, így sajnos 2 vereséggel és egy győzelemmel nem jutott a legjobb nyolc közé.


kalocsaineplap.hu

A lányok között meglepetésre egy csoportba sorsolták  két legeredményesebb versenyzőt, Pethő Annát és kalocsai Szilasi Flórát. Szerencsére a csoportokból kettő lány jutott tovább, ahol a kecskeméti Pethő Anna és  Szilasi Flóra sorra verte ellenfeleit és a döntőben újra összekerültek és Flóra a második helyen végzett.

Szilasi Flóra indult az eggyel magasabb korosztályban is, ahol érdekes módon újból összesorsolták Pethő Annával, de ezúttal Flóra magabiztosan 3:0 arányban győzött, így három győzelemmel és egy szerb kislánytól elszenvedett vereséggel csoport másodikként bejutott a legjobb nyolc közé. Flóra itt, az idősebbek között az 5-8. helyen végzett.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó