Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szezonösszegzés + az első kép az ÚJ STÚDIÓNKRÓL!!

Szerző: Gábor János, – 2012-09-01 11:38:11

Minden jó véget ér egyszer, de csakis azért, hogy valami még jobb kövesse, illetve egy következő, hasonlóan klassz nyári szezon! A Korona Part augusztus végén bezárta kapuit, de 2013 nyarán újra nyitva áll majd mindenki előtt, aki a könnyed strandolásra szavaz, vagy a nagy éjszakázásokra, amikből egyébként sokkal több lesz jövőre!
2012 nyarának legjobb emlékei kétségtelenül a Korona Parthoz kötődnek, ahol idén sokkal-sokkal többen tettétek tiszteletetek, mint az elmúlt két szezonban, és ezért mi NAGYON hálásak vagyunk! 2012-ben 2012 órát töltöttünk a Korona Parton, sokad magunkkal, és az már most biztos, hogy a sikereken felbuzdulva még inkább odatesszük magunkat jövőre!



Ahogy az lenni szokott, a Part év közben sem pihen, hiszen amíg a Korona Café zárva tart, indulhatnak a fejlesztések, átépítések, így ismét bővül, változik majd a helyszín. A konkrét tervek már fejben, előkészítés zsebben, megvalósítás tavasszal, hogy minden készen álljon egy újabb nagyszabású szelidi szezonra. Addig is, emlékül: nézd meg milyen volt az I., a II., a III., és a legeslegjobban sikerült Szezonzáró Retro Fesztivál!



Ezeken kívül ott voltak még a megzenésített délutánok ("P.M. Fun), amelyekből legközelebb "Evening Fun" lesz, és a forró klubhangulatot a nyári éjszakákhoz igazítjuk... Mindig van egy jó ötletünk, és ez idén sem volt másképp. Tavaly légvár-napok, idén a Red Bull Night Race nappali verziója színesítette a programot.



Menjünk tovább! Már csak napok választanak el minket attól, hogy ismét Kalocsáról szóljon az FM100, ám szeretnénk leszögezni, hogy nem a szokott helyszínről szórjuk majd nagyvilágba az uralkodó slágereket! Imádtuk otthonunkat a Sétálóutcában, de ahogy annak lennie kell, minden fejlődő vállalkozás idővel kinövi a gyerekszobát. Rádiónk Kalocsán belül is költözik, és már előkészítés alatt áll az új stúdió, a Negyvennyolcasok terén. Festői helyszín, modern körülmények, kényelmesebb, elérhetőbb ügyfélfogadás... Még több részlet és kép hamarosan, addig itt egy kis ízelítő a félkész süketszobáról - a teljes beépítés előtt így nézünk ki (persze EZ IS LÁTVÁNYSTÚDIÓ LESZ!):



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó