Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Szexlista Valentin napra (18+)

Szerző: Gábor János, – 2012-08-31 12:05:37

Bőven elég korhatáros komédiát láttunk mostanában, amiben férfiak malackodtak, most fordul a kocka: a The To Do List című vígjáték előzetese azzal nyit, hogy egy szemüveges, bénácska diáklány ül az íróasztalánál és gondosan listába szedi a teendőit: "kiverni, leszopni, kinyalni...".



A lány a Magyarországon még nem annyira ismert független filmes kedvenc, Aubrey Plaza, aki szerepelt a Városfejlesztési osztály című sorozatban, de felbukkant például a Scott Pilgrim a világ ellen-ben és a Ki nevet a végén?-ben is.
 


Egy olyan középiskolát végzett lányt játszik, akit zavar, hogy kevés a szexuális tapasztalata, ezért elhatározza, hogy a főiskola előtt villámgyorsan bepótol mindent. A filmben Bill Hadertől (Adventureland) kezdve Andy Sambergen (Apa ég!) át Alia Shawkatig (Hajrá Bliss!) rengeteg szerethető komikus szerepel, sőt, még a Narancsvidék Rachel Bilsonja is itt van. A filmet Maggie Carey írta és rendezte, aki amúgy Bill Hader felesége, és eddig főleg rövidfilmeket csinált és tévében dolgozott. Azt máris imádjuk, hogy a bemutatót Valentin napra időzítették.

Bujdosó Bori
[origo]
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó