Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Szerencse is kellett az röpladásoknak

Szerző: Mike Szilvia, forrás: KSE – 2015-03-12 10:54:28

Az elmúlt hétvégén a rájátszás első meccsén a pécsi PTE-PEAC csapatát fogadta a Kalocsai SE női röplabda csapata. A találkozóba kódolva volt a szoros mérkőzés.

Egyértelműen a vendégek kezdték jobban a meccset, néhány forgás után már biztos előnnyel vezettek és hozták is a szettet. A második felvonásban nyitásokban fegyelmezettebbek voltak és a kevesebb rontás mellett minimális két ponttal, de sikerült az egyenlítés. A harmadik játékrészben ismét a vendégek akarata érvényesült, 2:1-re vezetett a Pécs. A negyedik szett lett a legizgalmasabb játszma. Mindkét oldalon összeszedettebbek voltak a játékosok. Szigeti Anna támadásban, Fehérvári Anna nyitásban gyűjtögette a pontokat. A vendégeknek két mérkőzéslabdájuk is volt, de szerencsénkre sikerült kivédekezni őket és kiegyenlíteni a szett arányt. Az ötödik szettben az utolsó tartalékaikat szedték össze a lányok. A térfélcsere után a vendégek léptek meg néhány ponttal, de szerencsére ezután a mi perceink jöttek. Fehérvári Anna két centertámadásával két pontot szereztünk és ezzel a meccset is sikerült megnyerni. Nem feltétlenül magas színvonalú, de annál izgalmasabb meccset láthatott a közönség és végre az új esztendőben először kalocsai győzelemmel a végén.

A juniorok összecsapását a jobban szerváló Kalocsai SE nyerte magabiztosan 3:0-ra.

Juniormeccs: Kalocsai SE –  PTE-PEAC 3:0 ( 16; 19; 8)

KSE: Fehérvári Anna, Jánosi Nikoletta, Szigeti Anna, Király Kíra, Dabis Ágnes, Horváth Kata Csere: Greksa Zsófia (libero), Kovács Patrícia és Kovács Bertilla

Edző:  Kováts Ágnes

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó