Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

#SZERELMESFEBRUÁR: európai hosszúhétvége - egy lakatért!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2017-02-21 10:34:02

#LAKATNAP: március 4. 14:00 - ITT a helyed!

A KORONAcafé mai stábja zöld utat kapott, hogy nyilvánosságra hozza mi lesz a január 1-je óta elnyert KORONAfm100-as lakatok sorsa. Megépült az első kalocsai lakatfal (nem ekkora és ennyi, mint most, bővíthető!), erre kell rácsattintani és megőrzini a kulcsát. Ennek szerepe lesz, részletek lejjebb...

Hirdetés

Hirdetés

TEENDŐK:

- ha még nem nyertél KORONAfm100-as lakatot, játssz minden hétköznap a rádióban (Fütyülős - 9:35, Idézetvadász - 13:35, Időcsatorna - 17:35), február 28-ig!

- ha már nyertél nálunk lakatot, nyugodtan gravíroztasd, ahogy szokás (ez nem feltétel), aztán helyezd el az első kalocsai lakatfalon (Kalocsa, Negyvennyolcasok tere 2.)!

- A kulcsot őrizd meg, mert le kell adnod, mikor eljössz a pároddal (ugye hozod? De egyedül is lehetsz, ha a másik feled nem ér rá...) és regisztrálunk a Lakatnapon (március 4. szombat, 14:00)!

- A regisztrációkor sorszámot kapsz - ez azért kell, mert a szerencsére bízzuk, hogy a megjelent játékosok milyen sorrendben próbálkozhatnak kinyitni egy általunk a falra helyezett, különleges lakatot.

- Aznap, délután háromtól lehet próbálkozni, a kialakult sorrendben.

- Aki az összes begyűjtött kulcs közé dobott EGYET megtalálja és ki tudja nyitni a különleges lakatot, viszi az európai hosszúhétvégét!

SZABÁLYOK:

- Csak olyan személy próbálkozhat a Lakatnapon, aki játszott és regisztrálva van nálunk. Vagyis: NEM küldhetsz magad helyett mást!

- Mindenki játszhat, aki legkésőbb március 31-ig betölti 18. életévét.

- Ugyanaz a páros csak egy lehetőséget kap a hallgatói találkozón, hogy megnyerje a fődíjat.

- A nyertes maga választja ki a célállomást (valamelyik európai nagyvárost), ahová elutazna a párjával.

- A Kalocsa Gold Tours Utazási Irodától kapott csomag tartalmazza a két főre szóló repülőjegyet (vagy, ha buszos kirándulást választasz, az útiköltséget) és a szállás, esetleg félpanzió / teljes ellátás díját - ez az igényeidtől függ. TELJESEN LESZERVEZETT ÚT - megéri, vagy megéri? ;)

 

SOK SZERENCSÉT, SZERELMES FEBRUÁRT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó