Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szekszárdra jön a Tankcsapda - Lukács Laci-interjú!

Szerző: Vörös István, – 2012-11-16 11:01:03

November 8-án jelent meg a Tankcsapda új stúdió albuma a ’Rockmafia Debrecen’, amely rendkívül hamar, mindössze 36 óra alatt érte el az aranylemez státuszt. A csapat a nagy sikerre való tekintettel öt sportcsarnoknyi – 65 000 megtekintést hozó – élő lemez- és klipbemutatót tartott a YouTube-on, így ők lettek az első olyan magyar zenekar, amely saját koncertjét élőben közvetítette a videómegosztón.



Lévén a sikeres banda az "Arénaturné 2012" c. idei koncertsorozata ma este, második állomásként Szekszárdra is eljut (olyan társfellépőkkel, mint pl. az Ossian), megkértük az énekest, hogy kicsit értékelje a bulikat, a lemezt, a Zanzibárból hozzájuk átnyergelt Sidlovics Gábort, valamint a ’Számolj vissza’ című dalhoz készült kisfilmet, amelyben - a zenekar tagjai mellett - nagyon sok ismert szereplő felbukkan (AZ INTERJÚT A CIKK ALATT TALÁLOD).



A ’film’ kifejezés egyébként nem véletlen, hiszen a szintén debreceni származású, elismert nagyjátékfilmes Hajdu Szabolcs (Fehér tenyér, Bibliothčque Pascal) rendezte...

JÓ MULATÁST MINDENKINEK, AKI OTT LESZ VALAMELYIK KONCERTEN!

HALLGASSÁTOK MEG AZ INTERJÚT AZ ALÁBBI MÉDIALEJÁTSZÓRA KATTINTVA - a beszélgetést Gábor János készítette...
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó