Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szavazz Gyüre Ramónára!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-05-22 10:43:15

Csinos a stúdió :-) Íme a Miss Hungary kalocsai elődöntőse:

Különleges vendégünk volt a mai KORONAcaféban: Gyüre Ramóna a Miss International Hungary 2014 sorozatán versenyez, és szüksége van a TE szavazatodra is, hogy minél tovább jusson a megmérettetésen. Ehhez bemutattuk, és megismerkedtünk vele. Jelentjük: nagyon kellemesen csalóstunk! Konkrétan egy angyal, aki ráadásul lenyűgöző kedvességet áraszt. Ez jól jön majd, ha gyógytornász lesz - ugyanis az érettségi után erre a szakra jelentkezett, a Semmelweis Egyetemre...

Mesélt a verseny sajátosságairól, a felkészülésről, és arról is, hogy nem, a lányokra itt nem jellemző a gáncsoskodó rivalizálás. Nem mintha ettől függetlenül nem volnának egymás között feszült pillanatok. Idén először egyébként különleges üzenetet is közvetítenek a csajok: kiállnak többek között a nemi diszkrimáció és a családi erőszak elleni küzdelemért. KATT a lejátszóra, alább:

Szavazz Gyüre Ramónára a verseny oldalán! Közvetlen link a szavazólaphoz ITT (aktív állapotú Facebook-fiók kell hozzá), Ramóna „The Beauty Pageant Reality” hivatalos oldala pedig ITT található!

Kövesd a kalocsai diáklány versennyel kapcsolatos eseményeit és „tetszikeld” a látottakat, mert ezekkel a töredékszavazatokkal is segíted a versenyzést!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó