Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Szárnyal A Viszkis, már kétszázezren látták

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg.hu – 2017-12-13 06:33:29

December 11-én a kétszázezredik hazai néző váltott jegyet A Viszkis című akciófilmre.

Antal Nimród rendező alkotása újabb mérföldkőhöz ért, hiszen a rendszerváltás óta eltelt évek alatt nagyon ritkán sikerül magyar filmnek túlszárnyalnia ezt a határt. Műfaji szempontból is jelentős eredményt mutat fel a produkció, az elmúlt 27 év során eddig sohasem került fel a legtöbb nézőt vonzó filmek ranglistájára olyan akciófilm, amelyet teljes egészében itthon gyártottak.

A Viszkis Facebook-oldalára, és a filmmel kapcsolatos fórumokra folyamatosan érkeznek a közönség reakciói, amelyek alapján az látszik, hogy a nézők döntően pozitív élménnyel távoznak a mozikból a vetítések után. A legjellemzőbb kommentek a „lendületes, jól felépített történetet”, a „hiteles alakításokat”, a „remek zenét”, valamint a „látványos akciókat” emelik ki a Szalay Bence főszereplésével forgatott filmmel kapcsolatban, és egyesek már most bíznak benne, hogy lesz folytatás is.

„Az Ambrus Attila történetét fiktív elemekkel bemutató filmben az a jó, hogy jókor gyorsít és lassít: az adrenalintól túlfűtött autós üldözések és rablások feszesek, a líraibb, az egyéni drámának megágyazó részek pedig indokoltan visznek el talán a vártnál több játékidőt. Antal Nimródról eddig is tudtuk, hogy jó rendező, de A Viszkissel amerikai munkáinak tanulságait is ügyesen hasznosítja. Ezzel pedig A Viszkis lett az a film, amely az idei nagy költségvetésű hazai produkciók közül igazán komolyan vette a magyar nézőket” – írtuk a filmről szóló kritikánkban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó