Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

\"Számolni kell a Csörgő-testvérekkel!\" - BIRKÓZÁS

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-10-18 11:23:55

Október 5-én Cegléden a serdülő korosztályú rangsorversenyen a Kalocsai Sport Egyesület Birkózó Szakosztály sportolói, Csörgő Hugó és Csörgő Vilmos álltak tatamira.

Hugó az 5. helyen végzett. Egy akció során könyöksérülést szenvedett, amely kihatással volt, az egy héttel később, 12-én megrendezett budapesti versenyen elért eredményére is. Itt fájós könyökkel Hugó a dobogóért küzdött, de nem tudta vállalni az utolsó sorsdöntő összecsapást, így szintén az 5. helyen végzett.

Hugó testvére, Vilmos is a Kalocsai Sport Egyesület birkózó szakosztályát erősíti. Vili kezét ugyanezen versenyen az első összecsapás után győztesként emelték a magasba, a folytatásban azonban ráestek a kézfejére. Bár a verseny orvosa nem javasolta a küzdelmek folytatását, a kalocsai versenyző mozgásképtelen jobb kézzel is kiállt ellenfelével szemben. Hátrányát pedig már nem bírta behozni.

A nagy és neves szakosztályok vezetői elismerően nyilatkoztak a kalocsai Csörgő Vilmos és a szintén birkózó öccse, Hugó teljesítményével kapcsolatban, mondván: „Úgy látszik, a Csörgő-testvérekkel újra számolni kell!”

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó