Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Svájci frank alapú szellem ül vállán?

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-10-21 12:16:58

Ingyen leszedjük!

A mai KORONAcafénak már a fele is eltelt, mire kiderült, hogy Szilva nyakig állatban jött dolgozni: nyúlból mellény (?) a vállán, kutyacsont kereszt a fülében (??), tollas álomcsapda a nyakában (?!). Kétség kívül autentikus jósnőnek álcázta magát - ismertük fel a helyzetet, miután egy hallgató azzal kereste (a horoszkópok után nem sokkal), hogy az a jósnő ott a stúdióban, na, az neki is segítsen. A bokatörésével együtt tényleg elmondható, hogy valamiféle különös energia szabadult fel belőle, és ezt nem hagyhattuk kihasználatlanul - rávettük, hogy szedje össze minden ördögtől való hatalmát és toljon az éterbe pénzenergiát!

Mágia Szilvia rendelési idejében beesett a látványstúdió ablakán Fecó, akiről azonnal kitaláltuk, hogy van a nevében "f" és nyilván a szerencse fia lehet, hiszen KORONAfm100-as rendszámtábla tartó keretért jött. Ez semmi: nyilván különös energiák lengik körül, hiszen még egy németországi lépcsőházban is azonnal felismerik. Nem beszélve a román cigányasszonyról, aki szerint gyomorrontása lesz és lett is:

 

Jelentkezett Imre, akinek CHF nyomja a vállát. Megállapítást nyert, hogy ez csakis svájci frank alapú poltergeist lehet, márpedig a szellemeknek ezt a vad fajtáját azonnal le kell venni. Alapdíjas telefonszámról hívtuk vissza - bizonyítván a küldetés komolyságát:

 

Tanulság? Ha valaha is érzett kísértést, hogy hasonló okokból felhívjon egy kereskedelmi vonalat, jusson eszébe: hívjon inkább minket! Legalább annyira voltunk tudományosan megalapozottak ingyen, mint ők, ötezerért...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó