Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Sporttal emlékeztek Homokmégyen

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-12-08 15:06:54

Összefogtak a homokmégyi labdarúgás, asztalitenisz és a Judo képviselői,valamint Homokmégyi Önkormányzat, Homokmégyért Alapítvány és néhány magánszemély és idén 5. alkalommal rendezték meg a Pirisi László Emléksportnapot.

Hirdetés

Hirdetés

Itt a környék  Általános Iskolái vetélkedtek egymással. A megmérettetést a Foktői Általános Iskola nyerte. A második helyen a homokmégyi, harmadik  helyen a kalocsai Kertvárosi iskola végzett. 

Másnap íjászkodni, air softozni, floorballozni, asztaliteniszezni is volt lehetőség. A Sakk is előtérbe került Nagy Imre a CNC-Nagy Kft ügyvezetője 5 táblán szimultán adott, ahol idén sem akadt legyőzőre. A judosok a vendég Buczó Zoltán VI. dan-os  nagymesterrel a Magyar Judo Szövetség egykori Dankollégium elnökével, valamint a Hartai Judosokkal tartottak közös bemutatót. 

A foci meccseken a Szépek csapata nyert, második a Vasárnapi Focisták  és harmadik az NC Nagy Kft Csapata lett. A   negyedik helyen a Kívülállók Outsiderz Airsoft Team végzett míg Nagy kitartással a fiúk mellett a Csajok csapata az 5.  lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó