Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

SMS-ező tejesdoboz és sportcsarnokbejárás

Szerző: Gábor János, – 2013-11-20 11:26:49

Közeledik a KORONAkarácsony nyitánya (jövő hétfő), és ha már ünnepek, meg ajándékvásárlás, sorra vettük a leghülyébb ötleteket, amelyekkel a nőket meg lehet lepni. Ezek jellemzően konyhai holmik, pedig a nők utálhatnak munkával kapcsolatos ajándékot kapni - gondoltam én...

Szilva például kifejezetten örül, ha háztartási eszközt talál a csomagban; ám azokkal, amelyeket ma reggel találtunk, aligha lenne boldogabb. Volt itt kivitartó doboz és okostelefonra köthető tojástartó is! A praktikumát kevéssé értjük, de továbbszőttük: mi lesz, ha a tejes doboz küld SMS-t, vagy beszól a hűtő, hogy üres? KATT a cikk alatti, első lejátszóra a részletekért!



A Reggeli Gyors „komolyabb” szakaszában  vendégül láttuk Hartman Jánost, a Kalocsai Kézilabda Club elnökét, aki egyesületével sikerrel pályázott a városi sportcsarnok teljes felújítására. Az önkormányzati segítséggel a 100 millió forintot is meghaladó értékű beruházás hivatalosan lezárult - pénteken jön a megnyitó. Nagy szerencsénk volt viszont, mivel Jani zsebében ott lapult a kulcs; így megfűztük, hogy vigyen ki minket a helyszínre. Mi lehettünk hát az első „civilek”, akik bejárhatták a vadonatúj sportcsarnokot! Valakinek itt is kellett maradni, így pénzfeldobással eldőlt: én mehetek a KKC vezetőjével. Bőszen fotóztam, na meg persze mondtam mit látok - bővebben lent, a második lejátszón!



Az öltözők és tusolók, valamint néhány lényegesebb menekülési útvonal szemléje után felnéztünk a lelátóra is, ahonnan még szebb volt a vadonatúj talaj. Az utolsó simításokat végzik a küzdőtéren, valamint néhány külső helyszínen - füleld le az alsó lejátszón, és persze nézd meg milyen a csarnok most!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó