Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Sikerekben is gazdag, zsúfolt hétvége

Szerző: Rumi László, – 2012-04-22 07:24:02

A Kalocsai SE utánpótlását biztosító iskolák tanulói két helyszínen is szerepeltek 3-3 csapattal. A sort a fiúk kezdték 13-án Kiskunhalason. A 12. Fazekas Kupa országos meghívásos versenyen nagyon erős mezőny gyűlt össze. Így már az induláskor lehetett sejteni, hogy nehéz lesz dobogóra állni az eredményhirdetéskor. Azt viszont, hogy ehhez a felsős fiúknak mindössze 0,3 tized pont hiányzott, többen a péntek 13-nak tulajdonították. Azért erről a versenyről sem jöttünk haza érem nélkül. Dávid Sándor most is remekelt. Az egyéni összetettben a 2. helyen végzett. Csapataink itt egyszerűen Kalocsa néven szerepeltek.

Helyezéseink: 4. helyezett a III-IV. korcsoportos csapat „A” kategóriában; 4. helyezett az I-II. korcsoportos „A” kategóriás csapat is.  5. helyezett az I-II. korcsoportos „B” csapat.

 

 

Sokkal örömtelibbre sikeredett a lányok szereplése április 14-én Bácsalmáson. Bár a rendezvény egy szomorú esemény kapcsán jött létre. A közelmúltban tragikus körülmények között hunyt el Hutterer Lászlóné – leánykori nevén Engi Erzsébet – bácsalmási tanárnő. Vezetésével számtalan szép sikert értek el a diákolimpiai versenyeken a bácsalmási lányok. A város és az iskola együttműködésében az ő emlékére rendezték meg a Zsóka Kupát.

A versenyen „B” kategóriás csapatok indulhattak Bács-Kiskun megyéből.

A kalocsaiak már az I. rendezvényen beírták magukat a történelembe. Mind a három csapatunk érmes helyen végzett.

1. lett a Kalocsa és Térsége Általános Iskola I-II. korcsoportos csapata: Nyárádi Vivien, Sima Petra, Vancsik Vivien Fanni, Papp Anikó, Ferencz Panna, Tóth Alexa.

2. helyezett a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény I-II. korcsoportos csapata: Vida Janka, Gubányi Gitta, Farkas Luca, Szabó Zsófia, Vörös Gréta.

3. helyezés ért el a Kalocsa és Térsége Általános Iskola Szakmári Tagiskolája III-IV. korcsoportos csapata: Szőke Helga, Szőke Gréta, Török Viktória, Szappanos  Alexandra, Sárdi Rafaella, Sándor Rebeka.

A tornászokat Cziczóné vörös Edit, Simáné Hodován Éva, Botos János, Csóti Sándor és Romsics László készítették fel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó