Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

SEGÍTSETEK: a rákos apuka betegsége miatt bajban a kalocsai család!

Szerző: Füstös Éva, – 2013-09-20 10:50:19

„Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.”
(Böjte Atya)

Ennek a csodás gondolatnak többször megtapasztalt igazságán felbuzdulva mutatta be rádiónk Szépligeti Zoltán és Kereki Adrienn valamint családjuk életét, ami idén januárban 180 fokos fordulatot vett.


Mi is lehet rosszabb annál amikor egy 3 gyermekes családban épp a családfenntartó apáról derül ki, hogy  III. stádiumú non-hodgkin-limfómája (nyirokrendszeri rákja) van?!

Miközben egyiküknek sincs munkája,  két iskolás és egy óvodás korú gyerekről kell gondoskodniuk, közüzemi számlákat, devizahitelt fizetni és megvívni minden áldott nap a csatát a betegséggel. Minden segítség jól jön ilyenkor: a biztató tekintetek és üzenetek, baráti segítség, ruhák, élelmiszerek  és főleg az anyagi támogatás. Ehhez nyílt a K&H Bankban egy számla, melyre bárki szabadon befizethet és utalhat pénzt:

Kereki Adrienn - 10402537-86755555-68661014


Zoli és Adri a legkisebb családtaggal, Virággal

Persze az is növelné a család biztonságérzetét, ha Adrinak lenne olyan 6-8 órás állása, ami mellett az óvodás korú kislányát vinni és hozni tudná, valamint Zoliról is tudna gondoskodni, amikor éppen itthon lábadozik a kezelések szünetében. Az alábbi interjúk (KATT értük a cikk alatti lejátszókra!) meghallgatása után döntse el, hogy bármilyen módon  részt vesz-e a támogatásban:

- Megkerestük  a család kezelőorvosát, aki  már régen több mint amit a szakmája megkíván tőle. Dr Shawfar Adel  a  Zolival és családjával való megismerkedéséről, a betegség pontos megállapításának folyamatáról, a gyógyulási esélyekről beszélt, valamint  azt is elmondta, hogy milyen embernek ismerte meg Zolit, mit jelent a család életében a betegség, miért és milyen segítségre van szükségük...

- Kunosné Kothenz Anna a Kalocsa és Környéke ILCO Klub elnöke arról  számolt be rádiónknak, hogy a szervezet tagsága támogatja a kezdeményezést és anyagiakon kívül bármi másban örömmel nyújtanak segítséget a családnak...

- Zolival és Adrival az otthonukban beszélgettünk...

Füstös Éva
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó