Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Sáldömping és jótékonysági gurulás

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-12-02 10:59:51

Egy már hagyományos és egy vadonatúj jótékonysági akció is folyik Kalocsán (ja, egyébként több más mozgalom mellett). A Magyar Veterán Motorosok Baráti Körének kalocsai és környékbeli motorosai, pontosabban Télapói nem szánon, nem hintón, hanem stílusosan, naná hogy két keréken jótékonykodnak. Emellett sálak jelentek már a város fáin, villanyoszlopain... nem véletlenül, és nem azért, hogy a fákat melegítse...

Hirdetés

Hirdetés

Pusztai Józsi, a motoros klub kalocsai vezetője és társai vasárnap nyakukba veszik a város, feltankolnak szaloncukorral, édességeket rejtő csomagokkal és ellátogatnak a Szent Kereszt Tagkórház gyermekosztályára, hogy meglepjék az apróságokat. Aztán irány a kalocsai sétálóutca és az adventi gyertyagyűjtás. Ide sem érkeznek üres kézzel, de erről meséljen Józsi, aki minden motorost vár, hogy csatlakozzon a jótékonysági guruláshoz (részletek lejjebb).

Józsi mellett a KORONAcafé vendége volt Révész Dóri is. A fiatal anyuka elsőként követte az Amerikából induló mozgalmat, melynek lényege, hogy a már a tulajdonos számára nem használatos sálakkal árasszák el a köterületeket. Hogy miért? Azért, hogy bárki elvihesse, akinek a hidegben szüksége legyen rá. De meséljen erről többet ő maga:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó