Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Rourke kiszállt a Feláldozhatók 2-ből

Szerző: Gábor János, – 2011-10-19 13:54:36

Korán örültünk a hibátlan sztárparádénak. Mickey Rourke csupán a Sylvester Stallonéval ápolt barátsága miatt jelentősen engedett szokásos gázsijából, hogy visszatérjen a Feláldozhatók második részében. Konkrét összegek nem kerültek nyilvánosságra, csak az, hogy a készítők még az erősen akciós árból is alkudni akartak, ezért Rourke inkább másik projektet választott.

A színész távozása azért különösen fájó, mert nagyon fontos, minőségi színfoltja volt az első epizódnak. Biztosan sok néző számára maradt emlékezetes a monológja, amelyben a boszniai háborúban töltött időkről mesélt Stallone karakterének - egy igazi, csillogó színész-őstehetséget láttunk a vásznon.



Rourke távozásával gyengül ugyan a sztárkínálat színvonala, de még így is szerepel majd a moziban Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, sőt, talán Nicholas Cage és John Travolta is - akikkel nemrég kezdődtek a tárgyalások. Az akciósztárok listája egyébként még Dwayne Johnson és Vin Diesel nevével is kibővült, mint lehetséges szereplők! Mi lesz itt még?

Hát Rourke sajnos biztosan nem. Ő inkább a Hét pszichopata c. mozit forgatja majd le, ami egy forgatókönyvíróról szól, aki elrabolja egy gengszter kutyáját... Te, most tényleg?!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó