Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Robusztus szerb légiósokkal érkezett a Tompa ... hiába

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-09-15 21:22:02

A Megyei első osztályú csapatok bajnokságában a sorsolás óta várta a Kalocsai Futball Club, a játékosok, a vezetőség és a szurkolók is a tegnapi, Tompa elleni rangadót.

Vendégeink, akik javarészt Szerbiából igazolt légiósok voltak, igen heves vérmérséklettel álltak pályára. Ennek eredménye a két kiállítás, amelyet a Tompa maga generált. Így kettős emberhátrányban játszottak a mieink ellen.

Az első gólt Facskó Patrik lőtte, aki úgy helyezte a labdát a kapuba, ahogy az a "nagykönyvben írva vagyon". Majd nem sokkal "Facsi" gólja után Keszthelyi Krisztián duplázta meg góljaink számát, a közönség nem kis örömére. Talán itt érezte úgy a csapat hogy megpihenhet egy kicsit. Lassult a játék, ezt kihasználták vendégeink, és két kapuba "tévesztett" labdával egyenlítettek. Így 2:2-es döntetlennel tértek pihenőre a csapatok. Amíg Evanics Zoltán a KFC edzője a fiúkkal a folytatásról beszélt az öltözőben, addig a közönség lelkesen tárgyalta a pályán látottakat és a "spori" szerepét a meccsen, aki kiosztott lapjaival nem vált a kalocsai focidrukkerek kedvencévé.

A második félidőben ismét az ügyeletes, Keszthelyi Krisztián iratkozott fel a góllövők listájára. Kétszer is meglepte a tompai gárdát, akik minden eszközüket bevetették, hogy elbizonytalanítsák a taktikusabb és gyorsabb kalocsai együttest. A helyzetek, lapok és gólók tekintetében is mozgalmas mérkőzést játszottak a csapatok. Hogy a helyi szurkolók még büszkébbek lehessenek Eva legénységére, Szalontai Tibi a mérkőzés 91. percében fejelte a kapuba a labdát.

Evanics Zoltán, a KFC edzője rádiónknak elmondta, büszke csapatára, mely 5:2-re győzedelmeskedett a nagy rivális Tompa felett, így megőrizte második helyét a tabellán (KATT az első lejátszóra!). A rangadó után, a mérkőzést a csapat oszlopos tagja, Kohány Balázs (második lejátszó), és a KFC elnöke, Borbély Gábor is értékelte a Koronának (Kattints a részletekért az utolsó lejátszóra!).

A KFC szeptember 22-én a tabellát vezető Kecskeméthez utazik, ahol újabb rangadóra készül a csapat!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó