Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Róbert feleségül ment Beátához

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-02-10 11:06:13

Bajnok esküvői sztorik érkeztek a Házasság Hetében!

Olyan bakik történnek a menyegzőn, hogy a gyóntatófülke adja a másikat. Milyen, amikor a pap rosszul jegyzi meg a vőlegény nevét, lecsúszik a mama szoknyája, a leendő férj inkább feleség lesz, égnek merednek a menyasszony lábai, nem lehet rávenni az "Igenre", vagy bepisil a -22 fokban? Megtörtént események alapján... Gördítsen csak lejjebb!

hirdetés

hirdetés

A Házasság Hetében a világ (!) legjobb esküvői baklövései jöttek a KORONAcaféban! Az egyik mesélőnek kétszemélyes, Valentin napi vacsorát ért a sztori (köszi: Vincenzo Étterem), de mindegyik megérdemelte a nagy üdvrivalgást, íme...

Ági esküvőjét félbe kellett szakítani, mivel kisebb sokkot kapott az esküvője előtt. Nem volt benne biztos, hogy kell-e neki ez az egész, na! Egy órát várt a násznép, amíg az anyakönyvvezető és a tanúk a kisteremben győzködték:

 

Zsuzsa a húga mennyegzőjén nézte végig, ahogy az ara bemutatta a szoknya alá rejtett bájait a papnak. Persze nem szándékosan. Ezekután Ön is betonbiztos ülőhelyre vágyna a templomi esküvőn, az fix:

 

Milán sem maradt adós az alsóneművel, csak azon a lakodalmon, ahol ő volt, a nagymamaderékbősége eshetett be az izgalomtól. Bundabugyi? Igazi, mamás XXL-alsó? Nos, nem, a nagyi duplán bebiztosította az erényeit:

 

Ágnes nagy napja egy megelehetősen hideg napra esett. A naptárban még jól választhattak, de meglepő módon -22 fokot hoztak össze nekik az égiek. Ilyen farkasordítóban nem csoda, ha megadja magát a hólyag:

 

Tünde sztorija nyert a sorsoláson, és nem kevésbé volt jó, mint a többiek, bár nem a botrányos, sokkal inkább a kedvesen bájos kategóriába tartozik, hogy Róbert hozzáment Beátához. Na milyen egy csaknem unalomba fuladt szertartás? Ilyen:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó