Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

RetroFeszt - a fényképes beszámoló!

Szerző: Gábor János, – 2010-07-05 11:02:49



Sziasztok!

Kösz a néhány nap türelmet, fel kellett dolgoznunk a múlt pénteki kellemes emlékeket, hiszen ahogy korábban írtam, a Szelidi tónál eddig sosem látott tömeg tombolt a Korona FM100 Retrofesztiválján, a Korona Parton, a Vicai Színpadnál! Nem csak a levegőbe beszélek, borzasztóan sokan voltunk:



Tóth Imi kollégánk, a Retro 2 házigazdája végre Koronás rendezvényen is bizonyított - igazi mestere a bakelitoknak, és örültünk, hogy végre erről az oldaláról is megmutathattuk. Hozzá hasonlóan faltátok a slágereket...



Hirdetés:



És ha már retro, akkor nyilván nem hagyhattuk otthon Fekete Antit és Sztakó Szabit sem. Na őket ugye már nem kell bemutatni?



Füstös Éva csak tanult, de a műsort meghagyta a profiknak...



Na ja... A stáb alapvetően nem érezte rosszul magát. Vigyázz, kész, ZSÍÍÍÍR:



A legszívmelengetőbb az egészben az, hogy ezt a bulit két hete el kellett halasztanunk, de nem hagytuk magunkat, olyan isten nincs, hogy nem adjuk meg nektek, amit megérdemeltek, és most ti is bizonyítottatok! Köszönet a hatalmas látogatottságért, újabb nagyszabású bulikkal háláljuk meg, hogy ennyien kíváncsiak voltatok Zoltán Erikára:



Tessék, még egy kép rólatok:



Az összes többit nézzétek meg ITT!

És jöjjön egyelőre az ígéret... Sokan kérdeztétek, hogy mikor folytatjuk. Lesz még RetroFeszt 3/2, és RetroFeszt 3/3! Ezeket a szlogeneket tessék figyelni, és füleljetek, időben szólunk, bombasztikus meglepetésekkel készülünk! ;-) Minden héten biztosan nem rendezünk ekkora banzájt, mert nem akarjuk, hogy elveszítse a varázsát. Éhezzetek ki a nyár legnagyobb bulijára!

Legközelebb is legalább ekkora létszámot kérünk szépen! Addig is minden pénteken és szombaton este 8-tól éjfélig ÉLŐ MENETREND! Dupláztuk és életre keltettük a Menetrendet. Keresd lemezlovasainkat a Korona Parton!

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó