Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Rendhagyó LIVE - élő DJ-szettel: az éteri színpadon Avicii!

Szerző: Gábor János, – 2012-08-30 18:48:37

Most már tényleg hivatalos nyárbúcsúztatás okán egy igazi, forró hangulatú, klubzenei LIVE-ot hozunk a végére - okkal, hiszen jövő szombattól a Menetrend is visszatér, így még jól elfér egy kis lemezmasszírozás. És ha már house, akkor adja magát, hogy az idei Balaton Sound talán legjobb partiját összemixelő, megalátványos show-t prezentáló, svéd Avicii kerül az éteri színpadra!



A Tim Bergként is ismert DJ tavaly a hatodik legjobb lemezlovas volt a Föld nevű bolygón - legalábbis a nemzetközi DJ Magazine Top 100-as listáján, de ha meghalljátok a Las Vegas-i Marquee Dayclubban tartott bulijának egy órás élő szettjét, Ti is egyet fogtok érteni! Hallgassátok csak meg az előzeteseket a cikk alatt!


Kérsz egy Tim Berg-, vagy Avicii-dalt?

A jövő szombaton még csak 23. születésnapját ünneplő Tim Bergling, alias Tim Berg és Avicii svéd létére nem egy hűvös skandináv zeneszerző, és pénteken este 8-tól azt is bebizonyítja, hogy az északi országok nem csak a metál zenében tudnak maradandóan jót adni a világnak. Korona LIVE - most Avicii-vel, és utoljára este 8-tól. A koncerteket jövő héttől a visszatérő Péntek Esti Randevú után hallhatjátok, 22 órától!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó