Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Remekeltek az ifik, a felnőttek bronzérme elúszott + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-05-07 11:46:57

A KKC felnőtt gárdája számára így, a szezon vége felé közeledve csillant meg a lehetőség, hogy az utolsó fordulóban a bronzéremért játszhasson a Nagyatád ellen.

Hirdetés

Hirdetés

Ehhez két feltételnek kellett volna teljesülnie: Egyrészt, hogy a Nagyatád a papírforma szerint kikapjon a bajnok NEKAtól, a mieink pedig leverjék a Mecseknádasdot.

GALÉRIA a találkozóról ITT!

A kettőből azonban egy sem jött be. A Rinyamentiek meglepetésre 2 góllal verték a bajnokot, Szvétekék pedig 27-25-re kikaptak a Mecsek Takarék otthonában. A vereségről Kolics János beszélt rádiónknak.

Azt, hogy a Nagyatád vereséget mért a NEKA-ra, a mecseknádasdi mérkőzés utáni percekben tudta a meg a csapat. Ennek fényében talán kevésbé fáj a vereség, hiszen ha el is hoztuk volna a pontokat a Mecsek Takaréktól, a bronzéremre már nem lett volna esélyünk... Matematikai esély ezek után a 4. helyre még megvan, de nagyon kevés.

GALÉRIA a találkozóról ITT!

A felnőtt együttes veresége ellenére nem tért haza üres kézzel a KKC, hiszen a juniorok egy meglepően könnyű meccsen hozta el a pontokat a bronzérmestől. Ahogy Szvétek korábban kiemelte, ennek az összecsapásnak gyakorlatilag nem volt tétje, hiszen a bajnoki cím a mieink és a Nagyatád között szombaton, hazai pályán döl majd el.

GALÉRIA a találkozóról ITT!

Az ifisták csúcsrangadója előtt már nem volt szükség pontokra, így még egy esetleges vereség is beleférhetett volna. Az aranyesélyes KKC ifjú legénysége azonban nem így gondolta és 20-29 mellett simán zsebrevágták a hazaiakat. Az edző elégedetten nyilatkozott:

GALÉRIA a találkozóról ITT!

A tréner azt is elmondta, örül és igazságosnak tartja, hogy a mezőny két legjobb csapata a végén egy meccsen kell, hogy eldöntse, ki a jobb. Emellett Szvétek bizva fiaiban kiemelte, hogy büszke a nádasdi győzelemre, de reméli, hogy a túl könnyen szerzett pontok sikere nem száll a fiatalok fejébe.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó