Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Rangadók hétvégéjére készül a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-10-06 13:21:14

Bár messzemenő konzekvenciát még nem vonhatunk le, mindenesetre örömteli, hogy a Kalocsai KC mindhárom csapata száz százalékos mutatóval vezeti saját tabelláját! Kolics János férfi és női csapat valamint Szvétek Balázs ifistái a második körben is magabiztos győzelmet szereztek. Holnap azonban kemény meccs vár együtteseinkre!

Hirdetés

Hirdetés

A Kalocsai KC felnőtt csapata a bajnokság második fordulójában új ellenfelükhöz, a keszthelyi Georgikonhoz látogatott. Kolics János együttese az ellenfél első fordulós mérkőzését kielemezte, így felkészülve álltak idegenben pályára. Ennek meg is volt az eredménye, a KKC 17-26 mellett hozta haza a pontokat Keszthelyről – mondta az edző.

A III. osztályú ifjúsági bajnokságban is eddig ismeretlen ellenfélnél járt a Kalocsai KC. Szvétek Balázs fiataljai is a Keszthelyi Georgikon vendégei voltak. Bár a mieink tartalékosan álltak pályára, így is simán begyűjtötték a pontokat a gyengébb hazai csapat ellen, akik az első félidőben csak 3 gólt találtak, míg a mieink 12-t lőttek. A végén 9-27 mellett nyertek fiataljaink – tudtuk meg az edzőtől.

Míg a felnőttek és az ifisták Keszthelyen, addig a lányok Tiszakécskén arattak nagyarányú győzelmet. A lányok 14-30 mellett hozták el a pontokat.

ÍGy két-két győzelemmel a hátuk mögött a Kalocsai KC mindhárom csapata vezeti a maga bajnokságának tabelláját. A KKC mindhárom gárdája szombaton itthon játszik, és ahogy a klub facebook eseményén is megírta, a rangadók hétvégéjére készülnek.

A Kolics János vezette NB II-es felnőtt gárda 18 órakor a felturbózott Izzót fogadja. Hogy miért felturbózott? Ellenfelünk bajnoki babérjainkra kíván törni, sejti az edző.

Míg a lányok a "hasonló kaliberű" Bácsbokodot fogadják holnap, addig az ifjúsági csapat azzal az együttessel találkozik, akik tavaly a legnagyobb ellenfélnek számítottak. Szvétek Balázs edző szerint ez idén sem lesz másként:

Női, megyei: Kalocsai KC - Bácsbokodi NKSE 14:00
Ifjúsági, III. osztály: Kalocsai KC - Nagykanizsai Izzó SE 16:00
NB II, felnőtt: Kalocsai KC - Nagykaknizsai Izzó SE 18:00

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó